{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO DreamHack Končí

dne 16.09.2014 pro sekci CS:GO
Tímto dnem oficiálně končí CS:GO DreamHack 2014 Summer v Jönköpingu a my si tak můžeme ukázat jak tento turnaj probíhal a kdo nakonec vyhrál titul Vítěz DH Summer 2014 a 1. výhru 10.000$. Snad vám vyhrál favorit a tento turnaj ste si užili.

Tento den si zapamatujeme jako den, kdy málem poprvé vyhrál Team Na'Vi! Je to velká škoda, protože v čele tohoto úspěšného teamu je slavný slovenský hráč GuardiaN. A kdo tedy vyhrál? Bylo možné vsázet? A bylo také možné Streamovat? Na tyto otázky se koukneme právě teď a tady. Abychom vás alespoň trošičku naladily tak si pusťte toto krátké FragMovie od Mr.Tweeday-e.

Začneme druhou otázkou, abyste byli co nejvíce napjatí. Ano vsázet možné bylo! Už v minulém článku jste se to mohli dovědět a sázky organizovala http://csgolounge.com/. Bylo ovšem těžké si z Teamů vybírat, a proto je tu byl a pořád je náš GS oddíl na tyto rady a doporučení. Doporučení přeci-jenom nemusela být příliš příhodná, protože když Virtus.Pro byl poražen hned zezačátku teamem Na'Vi tak bylo jasné, že mnoho lidí bylo zklamáno, ale i potěšeno.


Asi si také říkáte, jak to že to všechno jede tak plynule. V nějakém Švédsku nemůže být taký internet. Chyba, ba dokonce ještě větší rychlost internetu přináší jeden z hlavních sponzorů Telia, která dodávala nejméně 20GB za sekundu!

Úspěšně jsme se dostali k vítězi! Letošní DreamHack Summer 2014 s výhrou 10.000 pro první místo se stává NiP. Velký souboj proti Na'Vi a dalším teamům si obhájili titul MistraDH! Doufám, že vám toto malé shrnutí postačilo a teď si můžeme dopřát moment, kdy Ninjas in Pyjamans znovu vyhráli DreamHack.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář