{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Knife Cup úspěšně za námi!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Od pondělka probíhal až do dnešních večerních hodin na Knife serverech turnaj. Tento turnaj se velice vyvedl. Článek vám přinese informace o průběhu, výsledky a zajímavosti, které se děli během turnaje.

Jak už napovídal nadpis článku, knife turnaj se nám velice zdařil, účast byla téměř stoprocentní, když se někdo nedostavil, okamžitě byl povolán náhradník. Díky tohoto turnaje jsme rozšířili team adminů hned o několik aktivních členů. Turnaj byl o ceny, které nepřinesl tento rok žádný jiný turnaj. První cena byla hra Amnesia a k tomu klasické věci jako ikonka na TS, Evip na server a VIP na TS. K druhé ceně jsme později taky přidali hru, když jsme zjistili, že se nám během dvou dní zaregistrovalo 64 lidí, přidali jsme hru Pid, k tomu jsme dali Evip na server a VIP na TS. Třetí cena už byla nižší, bylo to VIP na libovolný knife server.

Turnaj začal v pondělí, kdy se na každém serveru hrálo minimálně ve 14ti lidech, bohužel jsme museli řešit pár nepříjemností kvůli porušování pravidel turnaje, ale to k tomu patří, první den byl velice vyvedený. Hrálo se na 35hp mapách a postoupilo do druhých kol 32 lidí.

V úterý, se bojovalo na 1hp_2. Dostavili se téměř všichni, ale i přes to, že na serverech to vypadalo dobře, se ani úterní boje neobešly bez problémů. Během turnaje jsme ve druhých kolech jsme zabanovali hned dva hráče za cheating, ale ani to hru nezkazilo a kromě těchto incidentů jsme už nemuseli řešit téměř nic. Do středečních bojů postoupilo 16 hráčů, zde se už oddělilo, dovolím si říct zrno od plev.

Ve středu všech 16 účastníků hlasovalo o tom, jakou mapu chtějí hrát. Těsně o 2 hlasy vyhrála mapa 1hp_2 a tak se i ve středu hrála tato mapa. Tentokrát již bez problémů, což potěšilo jak všechny účastníky, tak nás organizátory. Postoupilo jen nejlepších 8 hráčů, tito hráči následně všichni dokázali, že jsou opravdu kvalitní a řadí se mezi špičku nejen na gamesites, ale určitě i v Česku a Slovensku.

Čtvrtek proběhl jako po másle. Hráli se už jen duely, 1 na 1, každý sám za sebe, nikdo už osmi nejlepším nemohl ovlivňovat hru. Hráči byli proti sobě náhodně vylosováni, takže jsme se všichni těšily na zajímavé duely. Hráči hráli na 3 vítězné kola na mapě ka_rome. Vítěz těchto tří kol vybíral mapu, na které se mělo hrát. Po té se hrálo na 16 vítězných kol, s tím, že se musí vyhrát minimálně o 2 kola.

Čtvrtfinále:

Gasin 16:14 Liquicity (ka_rome)

Kvinto 16:8 SkillSvK (ka_rome)

Nuubik 16:18 Smith (ka_rome)

NexT 16:13 N3W AGE ~ sKiLlEx?! (ka_rome)

Semifinále:

Kvinto 16:6 NexT (ka_rome)

Smith 16:13 Gasin (1hp_2)

Boj o 3. Místo:

Gasin 16:9 NexT (ka_rome)

Finále:

Smith 10:16 Kvinto (35hp_2_remix)

V závěru bych chtěl poděkovat druhému organizátorovi turnaje, adminovi gr0w, bez kterého by asi turnaj ani neproběhl. Gr0we, děkuji ti za tvou dokonalou práci během turnaje, někam to určitě ještě dotáhneš jak v životě tak tady na GS.

Dále děkuji všem účastníkům za předvedené, určitě ne nekvalitní výkony a přeji hodně zdaru při dalším turnaji.

 

KOFOLA a není co řešit

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář