{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GunGame Cup zná vítěze!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Když venku začalo léto, na našich serverech se uskutečnil první GunGame Cup na gamesites. Jak probíhal a kdo vyhrál? To se dočtete v tomto článku.Stejně tak tam najdete rozhovor s kapitánem vítězného týmu.

Ze začátku jsme měli problém začít. Do rozlosování jsem nezapočítal jeden, potom i druhý tým, tak jsem to musel měnit. Začalo se asi s hodinovým zpožděním. Dále jsme zapomněli zapnout ve hře týmovou hru, která potom nešla už vůbec zapnout, tak jsme hráli bez toho.

V sobotu se odehrála skupinová část, kde v jedné skupině hrály tři týmy (potom dva) a ve druhé čtyři. V té druhé skupině si nejvíce hráčů stěžovalo hlavně na zabíjení spawnujících hráčů, které jsme zakázali. Nakonec jsme to vyřešili ještě jedním zápasem mezi oběma týmy, ve kterém se stížnosti již neobjevily.

Ve skupinové části si nejlépe vedl tým Lotosový květ, který vyhrál i celý turnaj. Získal celkově 12 bodů (jeden tým z té skupiny se odpojil, tak taky kontumačně vyhráli).

Další den jsme se vrhli na vyřazovací část, kde se nejdřív odehrál zápas mezi UNSTOPPADBLE a Cron!xIIoN. Cron!xIIoN zápas vyhráli a vyřadili tak druhý tým. Dále následovalo semifinále, které vyhrály týmy Lotosový květ a Sexy Bonbonci. Následně jsme odehráli utkání o 3. Místo, který si obhájil tým Cron!xIIoN. Na finále jsem dal oběma týmům anketu, jestli chtějí finále odehrát na dva výherní zápasy. Většina byla pro ANO. Po prvním odehraném zápase tedy vyhrál tým Sexy Bonbonci. Následně se skoro všichni odpojili a myslely, že je po všem, já jim vysvětlil, že se odehraje další zápas a možná i ještě třetí. Tým Lotosový květ může být za toto vděční, protože by jinak výhru nezískal. Nakonec se z finále hlavně stal souboj dvou nejlepších hráčů, kteří rozhodovali o výhře. Nakonec další dva zápasy vyhrál tým Lotosový květ a tím si bere největší výhru. Gratulujeme.

 

Předkolo

  1. zápas - UNSTOPPADBLE vs. Cron!xIIoN - gg_rtv

Semifinále

1. zápas - Lotosovy kvet vs. Cron!xIIoN - gg_rtv

2. zápas - Sexy Bonbonci vs. SAS - gg_rtv

 

O 3. Místo

  1. zápas - Cron!xIIoN vs. SAS - gg_rtv

Finále – na dva vítězné zápasy

1. zápas - Lotosovy kvet vs. Sexy bonbonci - gg_crazy

2. zápas - Sexy Bonbonci vs. Lotosovy kvet - gg_fy_inferno

3. zápas - Lotosovy kvet vs. Sexy Bonbonci - gg_bikini


Konečné umístění týmů

  1. 1.       místo – Lotosový květ
  2. místo – Sexy Bonbonci
  3. místo – Cron!xIIoN
  4. místo – SAS
  5. místo – UNSTOPPADBLE
  6. místo – Best of chiks
  7. místo – Dream Team

 

Menší rozhovor s kapitánem týmu (kapitán týmu - Mexx)

Ahoj, ze začátku nám můžeš napsat, jak jste sestavily takový tým, který to dotáhl až k výhře.

Název teamu Lotosový květ vznikl jen tak, protože nikoho lepší název nenapadl :-D taktéž jméno Sexy bonbónci- ve kterém hráli taktéž kluci z našeho clanu.. V plánu bylo sestavit jeden team, ale bylo nás moc a ostatní chtěli také hrát, tak jsme museli udělat 2 teamy. Jeden hráč nám chyběl, aby jsme složili druhou čtyřku, a proto jsme se zeptali hráče z clanu Underwold jestli se nechce zúčastnit tohoto turnaje za náš clan 2ka^ řekl, že ano a za to mu patří velké díky. V clanu 2ka^ hrajeme něco málo přes rok a můžete nás vidět na serverech Capture The Flag#2... s klukama jsme v celku sehraný sice to není dokonalý, ale snažíme se :-). S hraním v clanu jsme poprvé začali, když se konal turnaj právě na serverech Capture The Flag, který se odehrával taktéž na GS.CZ a i tam se nám vedlo dobře :-) několikrát jsme obhájili 2. místa. A když bude někdy zase turnaj v GunGame s klukama si určitě rádi přijdeme zahrát :-).

Báli jste se, že se nedostanete do finále, nebo ani do vyřazovací části?

My jsme si zkrátka věřili. Neznali jsme žádné teamy krom Sexy Bonbónků, kteří patřili k nám. Nevěděli jsme, jak ostatní teamy hrajou a pokoušeli jsme se nepodceňovat žádný tým, který proti nám hrál :).

Který zápas byl pro vás nejsnadnější a který naopak nejtěžší?

Nejlehčí zápas? To byl určitě hned ten první, který jsme hráli proti clanu Dream team... Hráči z toho clanu neustále nadávali a místo hraní se zajímali více o chat ve hře než o samostatné hraní... Naším nejtěžším soupeřem určitě byli Sexy Bonbónci, kteří nás jako jediní porazili., ale špatně si ani nevedl clan Cron!xIIoN kde byli také velmi dobří hráči.

Tak Cron!xIIoN se na neděli taky dobře vyspaly. Na které mapě se vám nejlépe hrálo a na které nejhůře?

Nám se hrálo na každé mapě dobře, nevadilo nám jaká se zrovna bude hrát, takže výběr map na turnaj byl dobrý :-).

Když jste prohrály první finálový zápas proti Sexy bonbonkům, mysleli jste si, že už druhý zápas nezvládnete?

Byl to velmi vyrovnaný zápas z obou teamů už alespoň jeden hráč měl Knife a tudíž se hrálo kdo koho první vykuchá :-D Nám se bohužel nepoštěstilo a první zápas jsem prohráli. Ale v dalších dvou zápasech jsme udělali obrat a oba dva vyhráli a obhájili si krásně 1. místo.

Ze začátku turnaje byl trošku zmatek, vyhovovalo vám rozlosování, a jak se vám líbila účast na turnaji?

Ano malý zmatek tam byl, ale zvládlo se to a turnaj proběhl hladce bez žádných komplikací, si myslím. Rozlosování bylo udělané dobře, jelikož jsme měli 2 teamy a každý team byl v jiné skupině tak to bylo super. Účast na turnaji se nám líbila a určitě pokuď bude zase někdy turnaj v GunGame rádi se ho zúčastníme.

Jak jste byly spokojení s organizací, pozměnily byste jí?

Z mého pohledu organizátoři odvedli skvělou práci. Nikomu nenadržovali, a tudíž hra byla Fair play. Cením si toho, že si kluci najdou chvilku volného času a připraví pro nás hráče takový turnaj o ceny.

Uvítal by si raději příště GunGame Cup, který by hráč hrál sám za sebe, nebo by to hrál s týmem (se zapnutým TeamPlayem?)

Turnaj sám za sebe si myslím, že není zrovna dobrý nápad. Adminům by dalo větší práci hráče uhlídat a celkově by v tom byl zmatek. Pokud bude další GunGame CUP tak určitě v teamech, přece jenom je to jiná hra když si s klukama voláte přes TeamSpeak a vymýšlíte i nějakou taktiku :-D.

 

Díky za krátký rozhovor.

Příště se pokusíme v turnaji vychytat všechny mouchy, které nám v turnaji nastaly.

Pěkný den a příjemnou hru vám přeje organizátor Di-es za pomoci adminů jamsYho, ReasoNa, Ilka a JohnY_R4. Uvidíme se snad při dalším GunGame Cupu.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář