{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GameSites Video Awards

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím všechny čtenáře a čtenářky u dalšího článku. Dnes jsem si pro vás připravil soutěž, ve které může zvítězit téměř každý. O co se jedná už z názvu článku možná vyplývá. Bližší informace se dozvíte v článku. Ukaž všem co umíš!

Natáčíš videa, chceš se zviditelnit a rovnou vyhrát nějakou tu cenu? V tom případě je tahle soutěž přesně pro tebe! Nemusíš být žádný profesionál, ale i přesto můžeš vyhrát! Pokud videa netočíš, tak to také nevadí, stačí mít pouze nápad a nějakou kameru na natáčení, klidně postačí i mobil. V případě nahrávání přes PC (Fraps, Bandicam, Avermedia, OBS,…) budeme také brát ohledy na kvalitu.

 

O co jde a jak to bude probíhat?

Je léto, čas přímo stvořený pro natáčení videí takové typu. Stačí pouze vzít něco, co dokáže natáčet a jde se na to. Bude se soutěžit v celkem třech kategoriích, které máte vypsané níže. Každé video musí splňovat podmínky, které jsou taktéž sepsané níže. Video, které nebude splňovat pravidla bude automaticky vyloučeno ze soutěže. Videa posílejte od 3.7. 2014 na e-mail [email protected]. Soutěž se uzavírá 11.8. 2014 a 16.8. 2014 se budou vyhlašovat výherci pomocí článku, který vyjde na webu. Jedno video může vyhrát v celkem 2 kategoriích, a to v kategorii kterou budou volit fanoušci a poté v ještě jedné, kterou bude volit několika členná porota.

Pravidla

  • Videa nesmí obsahovat příliš mnoho vulgarit.
  • Videa nesmí obsahovat nevhodný obsah (pornografie apod.).
  • Pro zúčastnění musíte být zaregistrováni na webu www.gamesites.cz
  • Pro zúčastnění musíte mít svůj vlastní YT kanál.
  • Video musí být nahráno na serveru youtube.com a nastaveno tak, aby ho viděli pouze lidé, kteří na něj mají odkaz. Video nesmíte nikomu jinému než nám posílat!
  • Na začátku nebo konci každého videa musí být napsáno či namluveno: „Video do soutěže GameSites Video Awards od <váš nick na webu>“.
  • Videa nesmí být zkopírována od jiného autora.
  • Video může být dlouhé maximálně 8min. a minimálně 7sec.
  • Datum uzavření soutěže a vyhlášení výherců se může kdykoliv změnit a dáme vám o tom vědět v TOMTO topicu.
  • Zúčastněním se souhlasíte se všemi výše uvedenými pravidly. Pravidla se mohou kdykoliv změnit.

Kategorie videí

1.       Krátká videa

Videa od 7 vteřin  do 3 minut s libovolným tématem. Volí porota.

2.       Dlouhá videa

Videa od 3 do 8 minut s libovolným tématem. Volí porota.

3.       Volba diváků

Videa od 7 vteřin do 8 minut. Porota vybere 8 videí a fanoušci poté budou volit nejlepší video. Odkaz na hlasování naleznete na Facebooku dne 12.8. 2014, hlasování se uzavírá 15.8. 2014 v 20:00.

Odměny pro výherce

• Výherce v kategorii „Krátká videa“ – eVIP na libovolný CS 1.6 server (po dohodě lze zaměnit na něco z Minecraftu) + ikonka na TS3 „GVA Výherce“ + zveřejnění na webu a FB GameSites
• Výherce v kategorii „Dlouhá videa“ – eVIP na libovolný CS 1.6 server (po dohodě lze zaměnit na něco z Minecraftu) + ikonka na TS3 „GVA Výherce“ + zveřejnění na webu a FB GameSites
• Výherce v kategorii „Volba diváků“ – VIP na libovolný CS 1.6 server (po dohodě lze zaměnit na něco z Minecraftu) + ikonka na TS3 „GVA Výherce“ + zveřejnění na webu a FB GameSites

Jak odeslat soutěžní video

E-mail: [email protected]

Předmět e-mailu: GVA Soutěž
Obsah e-mailu:

Váš profil na webu:
Váš YT kanál:
Vaše video (musí být na YT nastavené tak, aby ho viděli pouze lidé, kteří na něj mají odkaz):

Dotazy a oznámení

Pokud máte nějaký dotaz ohledně soutěže, tak ho napište do TOHOTO topicu. Zároveň sem budeme přidávat různá oznámení (např. změna datumu, pravidla apod.).

Doufáme, že účast bude hojná, abychom nemuseli soutěž rušit. Přejeme všem hodně štěstí. Ať zvítězí ten nejlepší!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář