{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Kapřík

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Mezi naše nejstarší adminy se řadí Kapřík, který by mohl být i otcem některých dalších adminů. Možná byste si řekli, že asi bude jeden z nejzkušenějších, ale v tomto případě se dostal k csku až v pozdějším věku. Celkové představení Kapra se přečtete v rozhovoru, který pro Gamesites zprostředkoval jeho kolega z Dust maps Logistik. Vzhůru do čtení!

LOGISTIK: Ahoy Kaprík, po dlhšej dobe je tu zase interwieu s adminom a vybraný si bol ty.
kaprik: Ahoj, to ma tedy radost :-))


LOGISTIK: Budeš taký dobrý a povieš nám niečo o sebe z real života??
kaprik: Moje jméno je Pavel Hokr, je mi 33 let, bydlím v Plzni, jsem po 12ti letém manželství konečně rozvedený :-), mám 8 letého syna Aleše
synátor už občas taky hraje na GS xD

LOGISTIK: Ako si sa dostal k tejto "závislackej" hre??
kaprik: Přez kamaráda.. Hrál jsem v té době jednu nejmenovanou online hru (taky pro závisláky) a ve volných chvílích všichni hráli csko :-) tak mě stahli sebou a v podstatě můj první server na který jsem se připojil po stažení nonsteamu byl dust2only na GS, zalíbilo se mi tu a už jsem tu zůstal xD začátky byly krušné, nikdy jsem hru podobného typu nehrál.. dostal jsem i dokonce ban od admina kokošky za LAMING :-)))

LOGISTIK: Za laming?? tak to ti teda moc nešlo :D
kaprik: Asi ne :-) Ale nevzdal jsem to a tvrdě trénoval :-)
Hra se mi zalíbila a tak jsem po zhruba půl roce hraní na nonsteamu koupil steam.. Jako jeden z prvních kdo si mě přidal na steam do přátel byl Plašan.. Dodneška se divim jakou měl se mnou trpělivost :-))) chrlil jsem na něj jednu otázku za druhou a on trpělivě vysvětloval a odpovídal :-) Připojil se ke mě do PC nastavil grafiku dal config, řekl co a jak nastavit.. takže lepší začátek jsem sanad ani nemohl mít :-) Díky Plášo xD

LOGISTIK: Takže na Gamesites si hral od začiatku...ako si sa stal adminom tohto skvelého portálu a aké boli tvoje začiatky ako Admina??
kaprik: Ano od začátku.. první servr na který jsem se připojil bal dust2only a hrál jsem v podstatě jen tam.. a tady jsem taky zažádal po nějaké době o práva a Lupen za mě zaručil a já dostal práva na dust2only :-)
 Ze začátku jsem byl nervózní, admina jsem nikdy před tím nedělal ale za asistence ostatních adminů jsem do toho přišel celkem rychle.

LOGISTIK: Po čase si prebral post server admina po Aweem ako sa ti to podarilo??
kaprik: Já sám ani nevím :-) hrál jsem v té době z 90% jen na dust maps, práva jsem měl už asi na 4 servrech a byl jsem pořád na TS:-) Djula mě navrhnul potom si mě přetahli hlavní admini s dwandym do roomkty a zeptali se mě jestli nechci dělat server admina :-) a bylo to :-)

LOGISTIK: Ktomu ti gratulujem rýchle napredovanie na Gamesites...Kaprík, ako vznikol tento tvoj milý nick??
kaprik: :-)) tuto přezdívku mam už několik let:-) moje příjmení je Hokr. Za celou dobu  na základní škole mi nikdo neřekl jinak než Hokříku.. potom to někdo zkomolil na kapříku :-) všem se to zalíbilo a bylo to .-)
kaprik: A jsem taky vášnivý rybář :-)

LOGISTIK: Život ti prichystal tažkú životnú skúšku ako to zvládaš??
kaprik: Teď už je to snad v pořádku, mám to snad za sebou.. doufam..Výsledky zatím dopadají dobře. Musím zaťukat na dřevo utekl jsem tomu celkem dobře..:-) Ještě mě čeká pár měsíců reabilitace, pojedu i do lázní a potom se vrátim do normálního života a hlavně do práce.

LOGISTIK: Všetci ti držíme palce nech to všetko dobre dopadne :))
kaprik: Děkuji :-)


LOGISTIK: Aké sú tvoje vzťahy s hráčmi a adminmi na Gamesites s ktorími adminmi si najviac rozumieš a máš ich najradšej xD
kaprik: Nemám s nikým problém a když se nad tím zamyslím tak mi ani nikdo nějak obzvlášť nevadí :-) Jen občas mi vadí slovní "výstřelky" mladších adminů na TS ale jinak v poho:-) Řeším to tím, že se jednoduše odpojím :-)) S každým se snažím vycházet po dobrém.. a musim říct, že dobrých adminů je tu hodně.. vypisovat je tu nebudu byla by jich celá řada a už jsem toho napsal dost :-)))

LOGISTIK: Ešte jedna malá otázočka na, ktorú som zabudol ako dlho si adminom na Gamesites??
kaprik: Ježiš já sám ani nevim:-) hrozně to letí:-)  cca rok

LOGISTIK: Tak ďakujem ti Kraprík za tvoj čas a že si mal so mnou tú trpezlivosť spraviť tento rozhovor :)))
kaprik: Nápodobně :-))

LOGISTIK: Tak ahooy :)
kaprik: Ahoj :-)













napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář