{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

6. Vítěz Psychostats soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Ani přes prázdniny jsme nezapomněli na naši Psychostats soutěž, kdy první hráč v pořadí na daném serveru v psychostats získá originální Steam key CS 1.6. Tentokrát jsme se zaměřili na Dust maps, kde došlo k drobné změně vítěze oproti předpokladům. K jakým záležitostem tam došlo a kdo se nakonec stal vítězem se dozvíte uvnitř článku. Drobný spoiler - jedná se o cizince, který je však hráčům ze serveru jistě známý.

Vítězem se stal maďarský player, který si říká Hugy. Ale pojďme to vzít popořádku. Nejlepším hráčem v psychostats sice nebyl přímo Hugy, ale bylo to zapříčiněno hlavně jeho dynamickou IP, kvůli které se mu stále měnilo skóre. Vzhledem k dlouhé neaktivitě vedoucího muže žebříčku jsme byli nuceni zasáhnout ke kroku zvolit vítěze jinak. Vzhledem k Hugyho aktivitě na serveru nebyl však problém vybrat toho správného hráče, který získal originální Steam Key.

Hugyho příběh však tímto nekončí. Díky jeho schopnostem a znalostem ohledně serveru Dust maps se mohl hrdě zařadit do Gamesites Admin týmu. Menší rozhovor, který ovlivnila hlavně jazyková bariéra se dočtete níže. Otázky pokládal Logistik, který má momentálně společně s Kapříkem Dust maps na starosti.

Log: Hi, You are one of the most active player on the server Dust Maps. Why do you like that server?
Hugy: I like it, because of many people and great maps and always online admins:D
 

Log: What about admins on this server, do you like them?
Hugy:I like them,  because they rly fast ban cheater, but i dont like 4 hours ban for sc, better the campmeter.

Log: You are still non steam player, so steam key is for you very good prize. Will you still play on Gamesites, when you will have steam?
Hugy: why ask this i play for fun. I dont play another server becouse i dont have time

Log: Thx for the interview, and enjoy your new steam
Hugy:
Thank you very much

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář