{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Přechod Minecraftu na novou verzi 1.8

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Pro všechny naše hráče Minecraftu máme dobrou zprávu. Dnes konečně i my přecházíme na nejnovější verzi hry, která nabízí spoustu novinek. Mohli jste vidět již mnoho videí a článků s vylepšeními, které přivádí nová verze. V této zprávě se proto nedozvíte, co nová verze nabízí. Pro začátek byl upgrade dokončený na serveru Creative, Levecraft projde updatem v pozdějších hodinách. Pokud by jste měli s něčím problém, neváhejte se obrátit na naše diskusní forum Minecraftu.

Takže co se týče samotné inovace serveru, lze zkráceně říct to ,že se máte opravdu na co těšit…. Bude to prostě „NÁŘEZ“ :) Zprvu mohu říct, že se rozrostla adminská komunita o několik nových členů, takže nebojte, stále tu bude někdo, kdo vám podá pomocnou ruku. A k menší oslavě jak nového admin. Týmu tak i nové verze hry se vedení Minecraft serverů rozhodlo oooo….. Úplný UNBAN všech hráčů, ano posloucháte dobře, ale nemyslete si že budete moc znovu zkoušet naši trpělivost. Sice dáváme Urban, ale též spouštíme novou verzi antiX-Ray který vyhledává cheaty účinněji než-li kdykoliv předtím takže bacha na to!         

Jak určitě víte, tak verze 1.8 sebou přináší novou mapu, což bohužel znamená pouze jednu věc a to kompletní restart celého světa Minecraft (WIPE), to vás nejspíš nazvedne ze židle, ne-li vás zni úplně zchodí. Takže se vám chceme srdečně omluvit, ale je to nevyhnutelně nutný krok pro update hry. Ještě jednou se vám chci omluvit, ale všechny registrace budou smazány, takže si musíte založit nový účet ve hře. Ale i přesto si myslíme že je to nutný krok kupředu a tak abychom vás aspoň trochu potěšili, udělali jsme menší změnu v hlídání Grief.

Hlavní změna je v tom, že vám postačí nahlásit vámi zpozorovaný grief a jak to bylo i na staré verzi hry stačí nahlásit tento čin tomu určenému adminovi. Ten zkontroluje vaši stavbu a osobu která vám poničila pozemek patřičně potrestá, naštěstí vám dáváme možnost o okamžitou opravu vašeho pozemku/domu či objektu. Vám zničený objekt lze vrátit do původního stavu bez větší námahy, ale tak lze učinit pouze do 2 dnů od zničení, poté již není v naších silách vám pomoct s obnovou objektu.

A když už jsme u staveb, tak vám přinášíme vylepšení celého města. Po stížnostem ze strany ZELENÝCH bylo uskutečněno částečné zalesnění celého města, taky byla schválena stavba nových budov, které se budou tyčit mezi ostatníma výškovýma budovami a aby tento článek nebyl bůhví jak dlouhý (byli bychom neradi kdyby ste usnuli :)) zbytek článku zkrátím, ve městě vás čeká ještě jedna větší změna a to jsou tyčící se super stromy které koření podél hranic celého města a dorůstají ohromujících výšek až k nebesům (pro růst stromů užito radioaktivního hnojiva :), ve hře nedostupné)

Poslední věc k nové verzi hry je to, že se stále uvažuje o otevření možnosti vstoupit do satanovy dílny, kde vyrábí spoustu dárečků pro hráče Minecraftu (myšleno peklo, pro méně chápavé ….)

 

To by bylo pro přehled novinek vše, ještě jednou se omlouváme za způsobené problémy a těšíme se z budoucí spolupráce. Váš tým Minecraft Gamesites

Autor článku: Tyris

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář