{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Historické rozšíření CS 1.6 serverů na Gamesites!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Jistě jste si všimli, že se naše pole herních serverů rozrostlo o nějaký ten kousek. Těch kousků přibylo hned 12, díky čemu se toto rozšíření řadí mezi největší v historii Gamesites.cz. Nepřibyly pouze servery, které kopírují módy již stávající, ale také zbrusu nové módy, které jste si ještě neměli na GS šanci zahrát. Mezi novinky patří Public Headshot a 2 servery parádního módu Capture The Flag. Podrobnosti o nových serverech najdete uvnitř novinky.

Poptávka po nových serverech byla opravdu velká, a tak jsme se rozhodli vyjít hráčům vstříc a otevřít nové servery pro již zaběhnuté módy. Třetí bratr přibyl do rodiny BaseBuilderu a Knife serveru, který se těší stále se zvyšující popularitě. Hodně oblíbeným módem posledních měsíců se stal Furien, kterému jsme dali prostor i v tomto rozšíření, a tak si můžete zahrát již na 4 serverech s tímto úspěšným módem.

Mezi stálice v nejlepší návštěvnosti patří rozhodně klasický Public a Dust2only. Nyní si můžete zahrát hned na 4 serverech tohoto typu. Jediným módem, který se dočkal již svého 5. rozšíření je Jailbreak, který přitahuje stále více pozornosti i již vyspělých hráčů.

Pro skokany specialisty jsme připravili nový HnS Block server, který rozhodně pobaví i méně zkušené skokany. Zombie serverů bylo doteď 6, ale všechny byly specifické. No nyní se nejmenší 20slotový Zombie Mini dočkal svého dvojčete.

Mezi naprosté novinky na GS patří hned 5 serverů. Již zmíněný HnS Block je jedním z nich. Další se zaměřuje speciálně na jeden druh map, které jsou natolik specifické, že si svůj server rozhodně zaslouží. Rats mapy byly vždy oblíbené, a tak jsme jim dali prostor i u nás. Pokud jste příznivcem přesných střel, určitě vás potěší server Public HeadShot, který si oblíbí nejen vrchní aimeři, ale také méně zkušení hráči, kteří svůj aim rádi potrénují.

Největší novinku jsme si nechali nakonec. Mód Capture The Flag není v našem herním prostředí příliš častý, což způsobuje údiv, jelikož jeho zábavnost převyšuje mnohé ostatní. Na tomto serveru je vaším úkolem sebrat vlajku nepřítele a donést ji přímo k té vaši. Zdá se to být jednoduché, jenomže nezapomeňte, že i svou vlajku musíte bránit, což je v mnohých chvílích obtížnější, než se vydat pro soupeřovu.

Věříme, že se vám na našich nových serverech bude líbit, protože vznikly právě díky vám a vaší podpoře.

 

Úplný seznam veškerých Gamesites serverů naleznete na této adrese - http://www.gamesites.cz/counter-strike-1-6/Servers/

 

 

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář