{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

R.I.P. Profiiq

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnes v brzkých ranních hodinách se stala automobilová nehoda u Pomezí na Svitavsku, při níž zahynuli 3 lidé, 1 mladý muž a 2 mladé dívky. Tím mladým mužem byl náš kolega, admin a hlavně kamarád Profiiq. Jeho působištěm byl Warcraft SaveXP #2 server, kde si našel mnoho kamarádů jak z řad adminů, tak hlavně z řad hráčů. Tímto článkem bychom rádi uctili Profiiqovu památku. Budeš nám všem chybět. R.I.P.

Článek ze zpravodajského serveru Novinky.cz:

Policisté stále neví, co stálo za tragickou nehodou u Pomezí na Svitavsku, při které zemřeli v noci na sobotu tři mladí lidé. Devatenáctiletý řidič s vozem, v němž jelo pět lidí, narazil do stromu. Zemřel on a dvě mladé spolujezdkyně. Další dva devatenáctiletí muži byli s vážnými zraněními převezeni do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Z dosud nezjištěných příčin vyjelo osobní auto jedoucí od Poličky ze silnice a následně narazilo do stromu. Na místo se kromě záchranných složek dostavil i komisař, který si případ převzal k šetření.

Příčiny nehody policisté vyšetřují, spekuluje se o ranní mlze, námraze na silnici, nebo nepřiměřené rychlosti.

U všech zemřelých byla nařízena soudní pitva. Ta by měla kromě přesné příčiny úmrtí i potvrdit či vyvrátit, zda řidič před jízdou požil alkohol.

"Je to nejtragičtější nehoda na Svitavsku od počátku roku," uvedla mluvčí svitavské policie Anna Štegnerová. Od začátku roku zde zemřelo již deset osob.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář