{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Counter-Strike: Global Offensive

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Je to už dvanáct let, co vyšla první Counter-Strike verze, která si hned nasbírala fanoušky po celém světe. Tak je tomu dodnes, ovšem Counter-Strike se nám rozrostlo a další 2 kusy, kterými jsou CS: Conditon Zero a CS: Source. A v roce 2012 má vyjím další „“pokračování“ Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Asi největší novinkou je, že CS: GO bude možné hrát i na konzolách, ale nebojte. Žádné blbosti, jako například UAV, vozidla, respawn, klobouky, nebo různé upgradování zbraní, jak je tomu v Team Fortress 2 vám nehrozí. Prostě a jednoduše to bude starý dobrý Counter, ve kterém se utkají dva týmy Counter-Teroristů a Teroristů. Jejíž úkolem bude buď zachránit/bránit rukojmí nebo úspěšně odpálit/defusnout bombu.

 

 

Mapy, které v CS: GO uvidíme na 100% jsou: de_Aztec, de_Dust, de_Dust2, de_Inferno, de_Nuke, cs_Italy a de_Office. Jejich půdorys zůstane stejný, takže pokud tedy znáte tyto mapy z předchozích dílů, bude se vám to hodit i tentokrát. Protože se změní jen “pár odboček“.

 

 

Novinky v CS: GO :

 

Určitá změna bude i v Kevlaru a Defuse Kit, jenž nebudou možné koupit, ale budou přiděleny každému hráči na začátku kola. Pokud se ovšem bavíme jen o Kevlaru, Defuse kit budou přiděleny jen 2 hráčům z týmů (dvou z pěti), proto bych jim radil spíše kempit :D.

Princip vydělávání je stejný, vše tu závisí za výhrách, prohrách a úmrtích. Stejné zůstane i první kolo, které bude jen na pistole a nože.

 

Jednou z hlavních novinek bude granát Molotov, tedy jakási zápalná láhev, po které začne hořet zem, a vy do ní bezmyšlenkovitě skočíte, začnou se vám ubírat HP, jen do té doby, než z něj vyjdete. Možná se vám to zdá jako kravina, ale má to taktické důvody (třeba když chcete někoho zdržet, nebo odříznout mu cestu).

Další novou zbraní je Zeus stum gun, nebo-li paralyzér. Říkáte si: ,,Ti autoři jsou úplně blbí“, ale jedná se jen o takovou prkotinu, která půjde použít jen na blízku.

 

Counter-Strike Global Offensive by měl vyjít příští rok a to pro PC, Max, Box 360 a PS3, přičemž budete moci na svém PC hrát proti kamarádovi na PS3..

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář