{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Více prostoru pro TF 2!

dne 16.09.2014 pro sekci TF 2
Magické datum 1.11.2011 přináší na Gamesites další obohacení. Hned 4 servery přibyly do portfolia nabízených serverů pro hru Team Fortress 2. Celkově tak nabízíme hráčům 5 serverů této skvělé hry, které jistě nenecháte dlouho prázdnými. Veškeré podrobnosti o typech serverů a jejich IP jsou pro vás připraveny uvnitř novinky. Neváhejte a už teď připravte své stroje na nevídanou zábavu!

Team Fortress 2 je akční online hra, která je ke stažení free přes službu Steam. Proto si můžete jen tak hru vyzkoušet a pustit se do bitvy s ostatními hráči zcela zdarma.

Každý ze 4 nových serverů nabízí 24 volných slotů, což celkově s pátým serverem zaručuje 120 míst pro hráče TF 2 na Gamesites. Počtem serverů se tak zařadil na druhou příčku za CS 1.6.

První TF 2 server byl Classic, ke kterému se nyní připojil bratr s označením #2. Na těchto serverech si můžete zahrát klasické a všemi oblíbené mapy.

Pokud by vás klasický public omrzel, můžete si vyzkoušet zahrát na serveru, který obsahuje pouze dva typy map. Jsou to mapy pl a plr, kterých není nikdy dost. Server hledejte pod názvem Payload.

V CS 1.6 je nejoblíbenější mapou Dust2, která se hraje v jednom kuse. U nás si vysloužila dokonce 4 servery. Na TF 2 je obdobnou oblíbenou mapou Goldrush. Ano, hádáte správně, i této mapě jsme se rozhodli věnovat celý server. Ať tam přijdete ráno, odpoledne nebo večer, stále se bude hrát Goldrush. Co víc si přát? :)

Poslední novinkou na poli TF 2 serverů je server s módem Capture The Flag. Poslední dobou opravdu oblíbená verze hry, kde si týmy navzájem kradou vlajky. Pokud máte rádi spíše taktický boj, tak je tento server právě pro vás.

Detaily serverů a jejich IP naleznete zde - http://www.gamesites.cz/team-fortress-2/servery/

Na nastavení serverů pracoval dnem i nocí Garlin, který si pro hráče připravil i některé vychytávky známé z CS 1.6. Pokud ve hře napíšete do chatu /server, budete si moci vybrat z dalších 4 serverů, kam chcete být přepojeni. Pokud tuto možnost někdo využije, můžete jej následovat na tentýž server pouze napsáním /follow do chatu.

Jelikož jsou servery zbrusu nové, jsou pro vás připraveny také soutěže. Tou první bude souboj o nejaktivnější hráče na serveru. Odměna bude více než sladká, ale zatím ji prozrazovat nebudeme.

Na závěr bychom rádi zmínili Nábor adminů, který probíhá na foru v TF 2 sekci. Rozhodně se hlašte, protože máte šanci opět pomoci ve vývoji gamesites.

Tolik pro dnešek s novinkami, nezapomeňte průběžně sledovat webovou stránku, jelikož naši noví redaktoři nikdy nespí.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář