{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tvůrci Battlefield 3 uznávají nové CoD:MW3

dne 16.09.2014 pro sekci GS
S blížícím se příchodem Modern Warfare 3 do prodeje mizí nevraživost dvou konkurentů. Viceprezident EA říká, že nepovažují Modern Warfare 3 za soupeře, ale uvažují o nich jako o partnerech v herním průmyslu a přejí jim vše nejlepší. Jak to tedy vlastně je a jakým směrem se vydají obě skupiny vývojářů těchto velmi oblíbených her ?

Během interview viceprezident EA Patrik Soderlund odhalil, že po měsících vzájemných soubojů mezi dvěma společnostmi a jejich fanoušky o to, které studio přijde s lepší hrou, může říct o Call of Duty:Modern Warfare 3 společnosti Activision jen milá slova. Samozřejmě až potom, co jejich vlastní Battlefield 3 obdržel smíšené ohlasy kritiků.

"Všichni respektujeme s čím Call of Duty přichází a že do toho jdou s námi" říká Soderlund. "Právě teď jsme vstoupili do prodeje, a to je vše, co vím. Až MW3 vyjde, tak vyjde, a já jim přeji hodně štěstí."

"Jsme partnery v herním průmyslu, hraji všechny jejich hry a těším se na spoustu z nich. Vše, co mohu udělat, je ujistit hráče, aby zůstali a podporovali Battlefield."

Přitom se v dubnu z tábora EA ozývaly hlasy, že Battlefield 3 "byl připraven tak, aby MW3 odepsal" nebo "myslíme si, že máme lepší produkt."

V EA možná očekávali lepší kritiky a ohlasy a s blížícím se prodejem MW3 přišly obavy o pozici Battlefieldu mezi hráči. Nezbývá než počkat do 8. listopadu, kdy půjde Modern Warfare do prodeje.

Zdroj: IGN, gamepro

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář