{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejlepší hráči světa #1

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Chcete se dozvědět nějaké informace o nejlepších hráčích na světě v proslulé hře Counter-Strike? Tak tato novinka je právě pro Vás! Dozvíte se v ní různé informace o hráčích světové špičky. Tyto novinky budu psát každý druhý den a doufám, že se Vám budou líbit. Více v novince..

A o čem bude první díl?

Dozvíte se v o jednom z nejlepších hráčů, kterým je Yegor "markeloff" Markelov, hrající za tým Natus Vincere (Na`Vi) – Zrozeni Pro Vítězství.

 

Natus Vincere:

 Tento klan vznikl v  Prosinci roku 2009, spojením týmů HR a kerchNET. Klan měl ze začátku jen jednu herní sekci, tou byla Counter-Strike. Tento klan vyhrál 3 největší herní turnaje po sobě (Intel Extreme Masters, ElectronicSports World Cup a World Cyber Games2010, 2011). Postupně se tento tým rozrostl o další 3 herní sekce, kterými byli DotA, FIFA a StarCraft II.

 

Ale pojďme si říct něco o samotném markeloff-ovi.

Yegor "markeloff" Markelov je mladý hráč, kterému je teprve 22 let. Narodil se na Ukrajině ve městě Dniepropetrovsk. A jak je známo, patří mezi nejlepší hráče na světě.

 

Kariéra:

Markeloff se stal nejlepším AWP-čkařém za rok 2010 (dle HLTV.org). Není proto divu, že je řazen mezi světovou elitu mezi AWPeri.

Má i několik významných ocenění (viz. níže).


1. místo na IEM4 World Championship, ESWC, WCG, Arbalet Cup Dallas, DreamHack Winter, Arbalet cup best of four, Arbalet cup Asia

2. místo na Arbalet cup Europe, ASUS ENC

3. místo na Up GameGune, IEM5 Global Chalenge Shangai, ASUS Summer

 

Movie:

markeloff – frag show (1. část)

 

markeloff – frag show (2. část)


markeloff-ův config: http://www.cs-cfg.com/config/markeloff

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář