{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Spray logo ve hře

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Štve vás, že ostatní hráči sprejují všude možně nádherná sprayloga a vy máte jen základní, co CS nabízí? Nezoufejte, v tomto článku se dozvíte, jakým způsobem si ho udělat.
Udělat si vlastní spraylogo by pro vás neměl být žádný problém. Je hned několik způsobů jak na to.My vám nabízíme návod na jeden speciální program - Decal Converter v1.3. Nepotřebuje žádnou instalaci, takže máte o práci míň.Stačí ho pouze rozbalit a spustit pomocí DecalConverter.exe (s ikonou štětce) .Celý program je v angličtině, ale vy, co tímto jazykem neumíte, nebojte - je tu popsaný krok za krokem + obrázky.
 
Prvním krokem po spuštění Decalu je vložení obrázku pomocí File --> Open Picture. Samozřejmě nevolte obrázky kolosálních rozměrů nebo třeba animace, to by se vám pak nemuseli v Decalu zobrazit.Ale pokud toužíte zrovna po svém jedinečném obrázku, není problém jeho velikost zmenšit v nějakém grafickém programu (Malování bohatě stačí).
 
Upravte si rozměry podle sebe, ale tak, aby vám nesvítila červěně kolonka Size (modře zakroužkováná).To totiž znamená nepovolenou velikost obrázku.Poté, co si nastavíte parametry vašeho obrázku, klikněte na položku Decal --> Make Decal. 
 
Pomocí tlačítka Add si nastavíte, kam spraylogo uložíte.Potvrďte OK.Vyskočí vám okno zobrazené na dalším obrázku, ale nelekněte se. To není žádná chyba, ale jen upozornění.Znovu klikněte na OK a půl práce je za námi.
 
Okay, od teď končíme s Decal Converterem nadobro.Použijte ho, až zase budete chtít nové spraylogo.Teď si najděte složku, kam jste logo vytvořili a vyhledejte soubor s názvem pldecal.wad.To je totiž váš spray.Přejmenujte ho na tempdecal.wad a přesuňte do adresáře, kam jste CS nainstalovali.Bude se chtít nahradit, potvrďte Ano.Posledním finálním krokem je vymazání souboru custom.hpk, který naleznete ve stejné složce.
 
Tip: Na tempdecal.wad klikněte pravým tlačítkem a dejte Vlastnosti - tam zaškrtněte Jen pro čtení.A k čemu je to dobré?Kdybyste to neudělali, tak se vám po každé změně nastavení CS v Options spraylogo vymaže a dá se tam zpátky to původní.Samozřejmě někteří z vás mění nastavení přes config.cfg a do Options vůbec nechodí.
 
Poslední rada pro vás - pokud uděláte vše podle návodu a spraylogo se vám přesto nenasprejuje, nemusíte skákat z mostu ani se věšet - občas spray nefunguje při prvním spuštění CSka, ale až po restartu.

Omlouváme se, ale už vám nebudeme radit, co si dát do sprayloga za obrázek, to už si musíte vymyslet sami.:-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář