{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Support team Minecraft

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Pro hráče Minecraftu byl na servery zřízen speciální tým, pro vaše větší pohodlí. O jaký team se jedná? Co bude mít team na starosti a jak se do týmu dostat? Na to se pojďte podívat do článku.

Jaký že team to je?
Pokud hrajete na našich serverech často, tak už jste si jistě všimli. Byl zřízen Support team. Tento tým bude složen z většího počtu lidí (15-20). Na serverech je poznáte podle toho, že před přezdívkou budou mít napsáno Support. Také na teamspeaku se náš tým projeví, teda spíše už projevuje. Již je zřízená roomka „Support k dispozici“, pokud zde bude nějaký supporťák, můžete se přijít na cokoliv zeptat. Supporťáky na teamspeaku poznáte podle ikonky diamantové sekyrky a většinu i tak, že před nickem mají napsáno [MC Support].


Co bude mít Support team na starosti?
Jak už název teamu napovídá, bude to všeobecné pomáhání a podávání rad hráčům. Supportu se můžete ptát téměř na cokoliv. Např.: na příkazy ve hře, rady co a jak udělat/vykraftit… Také se můžete těšit na články, psané Support teamem, popřípadě nějaká videa. Jednoho článku od Support teamu jste si již také mohli všimnout, je to článek o chystaných novinkách v Minecraftu. Musíme upozornit, že support team neřeší griefing, proto pokud máte griefing, volejte grief huntery a ne Support team.

Jak se do teamu dostanu?
Jistě Vás také zajímá, jak se můžete stát členem Support teamu. Postup je následující: půjdete do tohoto topicu na našem forku, tam podle předlohy vyplníte přihlášku a odešlete pouze odpovědi, přímo do topicu, jako odpověď. Verdikt (přijetí, nepřijetí) se dozvíte do pár dnů. Na případné jiné dotazy se ptejte admina Izolexe, který je vedoucí Support teamu. Také je nutné říct, že Support team slouží jako jakási příprava na admina. Ze členů support teamu si budou server admini vybírat adminy, na jejich servery.

Pokud budete žádat o členství v Support teamu, přejeme hodně štěstí! Wink

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář