{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Betaverze Counter Strike: Global Offensive

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Jak všichni víme, na letošní rok Valve oznámilo pokračování oblíbeného Counter Striku. První betaverze měla již dávno spatřit světlo světa, ale její vydání bylo jaksi odsunuto na dobu blíže neurčenou. Nyní se objevily zprávy, že se snad uvedení betaverze dočkáme. Pojďme se podívat do článku, co Valve oznámilo, zda to nebudou jen plané sliby a kdy že si budeme moci CS:GO vyzkoušet.

První zprávy hovořily o tom, že testování betaverze mělo začít již v průběhu října. Kvůli ohlasům a výhradám profesionálních hráčů byl tento termín posunut, protože vývojáři chtěli ještě udělat potřebné úpravy. Nyní se na oficiálním twitter kanálu Counter Strike: Global Offensive objevila tato zpráva:

„Betaverze bude uvolněna pro všechny, kteří mají klíče do hry od středy 30. listopadu“.

Toto oznámení je na jednu stranu potěšující, na druhou stranu ovšem dosti frustrující. Proč? Zatím neexistuje žádná možnost, jak se do testování přihlásit. Testovat mohou pouze ti, kteří mají aktivní klíč k betatestu. Pro běžného fanouška tedy zůstává možnost vyzkoušet si tuto hru uzavřená, i když časem by prý betaverze měla být přístupná všem. Counter Strike: Global Offensive měla vyjít začátkem roku 2012. Dá se očekávat, že vzhledem k posunu uvolnění betatestu se vydání celé hry také přesune na pozdější termín. Můžeme pouze čekat na ohlasy vyvolených, zda na různých fórech sdělí své dojmy ze hry.

Zdroj: twitter, IGN (obr.)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář