{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Freeky

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Je tu ďalší diel GS interviews, v ktorom tentokrát figuruje ako prvý krát v histórii ženské pohlavie, je to adminka - Freeky ! Poriadne sa nám rozpísala o svojom osobnom živote, ale aj o našom milovanom CS 1.6 a Gamesites. V interview tiež nájdete, prečo sa pridala na stranu PC hier a ako jej to ide. A čo vlastne hovorí na ostatných adminov a mnoho iného? Viac vo vnútri článku.

RadeGast: Ahoj Freeky, si ako ďalšia a zároveň ako prvá adminka v histórii GS interviews, ako sa cítiš ? :)

freeky: Ahoj, cítím se zatím dobře, protože nevím co mě čeká :D. Samozřejmě mě těší, že jsi mě vybral pro rozhovor a jsem zvědavá na otázky.

RadeGast: To ma teší :) No tak hneď zo začiatku nám niečo o sebe napíš, ako sa voláš, čo robíš, ako v škole ...  :)

freeky: Takže, jmenuju se Martina, o věku bych moc mluvit neměla, jelikož jsem už taková CS babča, ale je mi 24 a žiju momentálně v Praze. Do školy už nechodím, nedávno mi skončila mateřská dovolená, ale marně přemýšlím, který cvok tomu dal takový název. :)

RadeGast: Takže už si mamička, aké to vlastne je, byť rodičom ?

freeky: Být rodičem je skvělý pocit, člověk má dojem, že něco v životě dokázal, dal někomu život. Na druhou stranu je to obrovský pocit zodpovědnosti a strach, který už nikdy neskončí. Jsem ráda mámou, dcera je zlatá.

RadeGast: Tak to ti prajem z celého srdca :). No a práve teraz sa mnoho ľudí pýta, ako je to možné ? Je dievča, má už nieaký ten vek, je mamka a stále hrá tu čudnú hru CS 1.6 ?

freeky: Je mi to jasné :-) Setkávám se s tím taky. Vím, že je to neobvyklé, ale já mám PC hry jako koníček, sbírám dokonce do krabic originální hry a jsem na tu sbírku pyšná. Když jsem v 9ti letech hrála poprvé hru na počítači (Prince of Persia) úplně jsem tomu propadla  a fascinuje mě to dodnes.CSko jsemzačala hrát na střední škole, když mi bylo asi 16 a pak jsem na nějakou dobu přestala. Když se mi narodila malá, najednou jsem měla po večerech spoustu času a vytáhla jsem své zaprášené krabice s hrami a začala hrát všechny ty Maxe Payny, Hitmany, NHL, Fifu, apod.,až jsem se dostala zpět k CS. Je to pro mě relax, když všichni večer usnou a mám klid, po těžkém dni si zastřílím. Jeto někdy těžké zapadnout mezi bandu puberťáků, nadávky si vyslechnu občas taky :) Ale je to jen hra. A určitě mě tím nenaštvou.

RadeGast: Ako som čakal, krásne odpovede :) , čo ťa najviac baví okrem PC a dcérky ?

freeky: Kdybych kecala až moc, tak mě klidně brzdi, my ženské jak se rozmluvíme, tak je to jak kolovrátek :D Jako správnou ženskou mě baví vaření a taky hodně ráda čtu a píšu povídky a básně. Jinak jsem dost sportovní typ, žádná Barbie, hrávala jsem závodně fotbal a běhala štafety za okres, takže dodnes si ráda zasportuju, zapinkám nějaké míčové hry a ráda jezdím na bruslích. A pak je ještě věc, která mě baví, ale to bych řešila až po 22 hod. :)

RadeGast: Krásny život, čo viac si priať nie ? :)  A teraz prejdime k tomu nášmu CSku. Ako si sa prebojovala do GS admin radov, kde sú skúsení borci a sú hlavne mužského pohlavia ?

freeky: Možná tím někoho naštvu, ale ani jsem moc nebojovala. Paradoxně spíš mě k tomu donutili. :D Hrávala jsem na GS už dřív, měla jsem VIP na serveru w3.Pak jsem toho nějak nechala a hrála jsem na jiných serverech s kamarádem Ten kterej nema meno(Bezejmenej). Jednou v noci jsem ho vzala na Dust2 only a on se strašně zamiloval, okamžitě koupil VIP a asi po týdnu už měl práva. Na oplátku mě lákal a přemlouval, že by potřeboval někoho na w3 a jestli bych se k tomu nechtěla vrátit. Tak jsem si řekla proč ne a zkusila to.

RadeGast:  Ako vznikol tvoj herný nick ? Predpokladám, že sa veľmi bojíš :)

freeky: Můj nick vznikl někdy v 15ti letech a je to zkomolenina slov FREE a FREAKY, protože si myslím, že mě to vystihovalo a částečně vystihuje dodnes. Jinak nedávno mi Kapřík udělal update, když mě upozornil, že v angličtině freaky deaky znamená rozrajcovaný, rozpálený :D a to platí taky mimochodem :)

RadeGast: Na Gamesites je už celkom pekne veľa serverov, hráš aj niečo iné, alebo len klasický public ?

freeky: Jasně, ráda si skáču na deathrunu, taky mě baví zombie a hodně mě chytil Capture the Flag. Když se podaří a není plno, zajdu na awp server. Kdysi jsem zkoušela JB, ale vůbec jsem neplnila úkoly a než dostat ban, tak jsem radši prchla :D To samé basebuilder.

RadeGast: No je to aj o tom :D Človek sa stále učí. Ako si rozumieš s ostatnými adminami ? V hre, na steame, TS ...

freeky: Rozumíme si snad dobře, některé adminy ani neznám(ráda bych poznala), nejsem typ, který by volal: haloo jsem tady, pojďte se se mnou všichni bavit. Ale ti, které znám jsou v pohodě, člověk se zasměje, pobaví. Kluci mi i pomůžou sem tam nějakou radou.Naposledy mě dost pobavil Kapřík, když přišel po flámu domů a do 4 do rána mi dělal veselou kulisu :D Snad mě nezabije, že jsem ho bonzla.Když jsem na TS, tak dávám přednost pokecu s někým o samotě, než ve skupině.

RadeGast: A čo hovoríš na našu malú skupinu adminiek ? Poznáš ich niektoré ?

freeky: Bohužel neznám, jen občas prostřednictvím fóra jsem měla možnost "pokecat" s Lulkou.

RadeGast: Nevadí, stačia aj chalpci, že ? :) Ako to vidíš s napredovaním u GS ? Počet serverov, web, hry, admini ?

freeky: Myslím, že GS má stoupající tendenci, za poslední roky šlo hodně kupředu a poprávu mu náleží status "nejlepší herní servery" Aspoň podle mě. Stačí pomyslet, kolik nových serverů za krátkou chvíli vytvořilo. Nyní má i nový web, takže je za tím vidět hodně práce. Hodně mě potěšilo, že se GS věnuje Team Fortress 2, protože mám tu hru strašně ráda. Co se týče adminů, všimla jsem si velkého tlaku, každý chce být adminem na GS. :D

RadeGast: To je jasné, kto by nechcel :) Ako vnímaš naších hlavných adminov ?

freeky: Hlavní admini jsou takoví tajemní. Nenápadné postavy ve stínu, kteří nad námi ale stále bdí a jejich kritické oko nikdy nespí. :D

freeky: Vnímám je ale pozitivně, např. takový Whoik mi pomohl vždy, když bylo třeba. Nedávno jsem se seznámila s Jullesem a taky je to fajn chlapík. Nejméně vím o svém hl. adminovi Kjedničce :D

RadeGast: Budú sa určite tešiť, hlavne K1. Táák a posledná otázočka na nie ešte úplne ukončený rozhovor, čo odkazuješ hráčom a fans Gamesites.cz ?

freeky: Ráda bych všem vzkázala, aby nadále podporovali GS,aktivně hráli a nepoužívali cheaty. To si myslím je docela zbytečné, můžeme si zahrát všichni v pohodě a férově. A snad se někdy potkáme na serveru!

 

RadeGast: A na záver ešte 5 reakčných otázok, na ktoré musíš odpovedať čo najrýchlejšie, si pripravená ? :)

freeky: Jasně. :)

RadeGast: Prince of Persia alebo Assasin Creed ?

freeky: Prince of Persia

RadeGast: CS alebo vášnivá noc ? :D :D

freeky: Uff :D vášnivá noc ;)

RadeGast: Kaprík alebo pstruh ?

freeky: Kapřík

RadeGast: Free alebo Full ?

freeky: free

RadeGast: Radegast alebo Staroprameň ? :D

freeky: Koutské pivo :D

freeky: to je těžká otázka kua...já jsem pivař..mám tolik oblíbených značek :D

freeky: jsem tě musela urazit co ? hehe.

RadeGast: Néé :D Si ma sklamala :D Ok, ďakujem ti za nádherný rozhovor a dúfam, že sa ešte takto porozprávame, zatiaľ ti prajem všetko najlepšie aj tvojej dcérke.  Ahóóój :)

freeky: Já taky doufám, že ještě poklábosíme. Díky za přání a hezký rozhovor, skončili jsme celkem přesně před začátkem fotbalového zápasu Plzně :) Těším se na další rozhovory s adminy, jsi šikovný.

 

 

Foto Freeky a jej dcérky :

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář