{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

SK Gaming a mandic postupují do top 8

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zdravím všechny, zvláště ty, kteří sledují aktuální dění na letošním ročníku World Cyber Games 2011. Navzdory překvapivému vítězství v první mapě 16-7 tým TyLoo nepotvrdil svoji formu a Švédové přes ně prošli jako další postupující do čtvrtfinále. Podívejme se trochu podrobněji na zápasy, které již proběhly. Více v článku...

V jejich prvním vyřazovacím zápase měli SK Gaming potíže proti čínským playerům. I když zpočátku vedli 3-0 jako CT, nakonec na mapě de_inferno prohráli 7-16 v celkovém součtu. Začátek na de_nuke také nevyšel Švédům zřejmě tak, jak by si představovali, po pistolích prohrávali 0-3. Ale co naplat, SK je prostě top team. Zvedli se a v polovině zápasu již vedli 10-5. Ve druhé půli se pak úspěšně bránili útoku TyLoo a rychle uzavřeli mapu s výsledkem 16-5.

Rozhodující mapou tedy byla de_dust2. Na ní začínal TyLoo jako útočící tým. V sedmém kole se již SK Gaming natahovali po vítězství, ale Číňané předvedli rychlý comeback, který vyústil ve stav 7-8. SK poté vyhráli svůj „pistol round“ za T díky třem headshotům glockem, které zařídil Patrick „f0rest“ Lindberg. Překvapení se tak nekonalo, po stavu 6-0 Švédové prohráli jedno kolo a celý duel zakončili vítězně 16-9.

Ve druhém vyřazovacím zápase vyhráli mandic nad běloruským N38-26F. První mapu de_train odehrál tým v čele s Gabrielem „FalleN“ Toledem relativně v pohodě se skóre 16-11. Druhý zápas na de_dust2 se nevyvíjel nijak odlišně, Brazilci v první půli odskočili na 10-5, zvítězili 16-12 a souboj s N38-26F vyhráli 2-0.

Z dalších zápasů postupují pavoukem týmy Moscow Five a DTS. Zítra se budou konat poslední čtyři zápasy základního kola. Ve stejný den se můžeme těšit i na čtvrtfinále a semifinále. O dalších výsledcích vás budeme informovat.

Zdroj: hltv.org

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář