I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

0M4RT1N0/Survival/

Příspěvekod TrihaGS » 15 bře 2015, 11:49

Zdravím.
Dnes som si ako každý deň v pokoji stavala v mojom dome. Potrebovala som niečo vonku, už neviem čo a tak som sa preto išla. Pozriem sa do diaľky a tam vidím ako si RCrashSK stavia svoj warez dom, na ktorom už mala rezidenciu. Bolo to tesne pri mojej rezidencii. Rezidencia sa najprv volala "lxs dom" a neskôr to premenovala na "asdf". Napísala som adminovi 0M4RT1N0 (AwesomeMartin) a ten to samozrejme neriešil. Napísal len, že s tým nič neurobí. Mne to samozrejme vadilo. Ale to by asi vadilo každému, kto by mal kúsok pri svojej rezidencii nejaký warez dom. Napísala som mu znovu a tentokrát mi nenapísal už nič. Riešil niečo úplne iné. Myslím, že hráčka má protekciu a to by sa nejako mohlo riešiť. Dokonca mala hráčka aj rezidenciu 34 mil. blokov, čo si myslím, že je na jej účely až moc. Ostatní hráči dostali len do 100 tisíc možno 200 tisíc. Ja som dostala do 144 tisíc a povedali mi, že aj to je moc. Ak má admin potrebu dávať hráčke protekciu, nech jej ju dáva na inom servery/portály. Tuto by ste to nemali rešpektovať. A myslím, že ak má niekto osobné problémy s hráčom, nemal by to prejavovať na servery.
Žiadam aby sa sem nevyjadroval ten kto nemá, a nespamoval tu.
1. Screen, ktorý svedčí o tom, že admin riešil niečo úplne iné, ako môj problém.
http://prntscr.com/6h0ic5
2. Screen, na ktorom mu píšem, a on takisto nereaguje.
http://prntscr.com/6h0inh
Meno na servery Survival: Natyla
TrihaGS
Pokročilý
Pokročilý

0M4RT1N0/Survival/

od Rumcajz » 15 bře 2015, 11:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 0M4RT1N0/Survival/

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 15 bře 2015, 12:14

1
Nemám žiadne právo niekomu prikázať aby odišiel z tade, kde je. Takých prípadov bolo už viac a ja s tým nespravím nič.

2
Isto dobre vieš že som aj Supp. K a v tom čase keď si mi ty niečo písala som bol na ts so supportami a niečo sme tam riešili, to bolo dôvodom prečo som ti niekedy neodpovedal.
1. Screen - Ak mi niečo napíšeš už po neviem koľký krát a potom začneš písať kraviny a to aj včera, že aby som ti "zväčšil res lebo je malá ako moje..." tak prepáč ale kašlem sa ti na to. Ja niesom povinný toto robiť.
2. Screen - Prečo nezoscreenuješ aj potom to, keď som ti odpísal?

3
Tá reska bola a aj je moja. Ona tam bola vlastníkom preto, aby mohla hráčom povolovať zakazovať niejké veci, podotknem že aj tebe, povolila ti tam tp a move, potom s5 zakázala. Z dôvodu aby si nerozhlasovala že tu je niejaká protekcia som si resku vzal späť na seba.

/A to že sa tu nemá spamovať platí aj pre vás/
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod patamataGSCZ » 15 bře 2015, 12:18

K tomuto se také vyjádřím,
hráč RCrashSK měl resku od zmíněného admina. Když jsem s Kovim řešil velikost resky, napsal mi, že to není problém.
Brzy nato jsem požádal o resku admina TheRsM. Chtěl jsem resku podobné velikosti, ale nakonec jsem musel požadavky zmenšit na cca 10 000 000 bloků, a to ještě psal, že pokud tam nezačnu do pár dnů od převzetí res stavět, bude mi smazána.
No a zpět k rezidenci "zapadakov". Té byl, po řešení s Kovim, změněn název a byla předána na účet admina s tím, že ta přece patří jemu a ne hráči.
Poprosím o pořešení tohoto admina s tím, že se obávám, že se ke mně brzy portne a portne tam i zmíněného hráče, toť vše...
Zde jsou screeny: http://leteckaposta.cz/557477147
Na prvním je rezidence "Canterlot", již se změněným názvem a vlastníkem, na druhém původní res (omlouvám se za kvalitu, je to tam zřejmé, ale kdyby byla potřeba, pošlu přímo v plné kvalitě) a na třetím potom zpráva od Koviho.
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TrihaGS » 15 bře 2015, 12:23

No, hlavne že si bol na TS a niečo riešil, keď som videla ako si sa vyjadroval hráčovi k jeho problému :) Vieš, keď niekomu zväčšíš resku a mne ju nechceš zväčšiť, čo som k tomu mala napísať? Čo by si spravil keby sa k úplnej hranici tvojej resky nasťahoval nejaký otravný občan a začal ti tam stavať warez dom z hliny, štrku, piesku a neviem akých ďalší blokov?
Keď admin napomáha hráčovi k provokácii, tak t tomu nie je čo dodať. Ja si stojím za názrom, a určite aj PatatamataCZE, že je to jasná provokácia. Len ty si to asi nevieš asi uvedomiť. To je mi ľúto.
TrihaGS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 15 bře 2015, 12:24

patamataGSCZ píše:K tomuto se také vyjádřím,
hráč RCrashSK měl resku od zmíněného admina. Když jsem s Kovim řešil velikost resky, napsal mi, že to není problém.
Brzy nato jsem požádal o resku admina TheRsM. Chtěl jsem resku podobné velikosti, ale nakonec jsem musel požadavky zmenšit na cca 10 000 000 bloků, a to ještě psal, že pokud tam nezačnu do pár dnů od převzetí res stavět, bude mi smazána.
No a zpět k rezidenci "zapadakov". Té byl, po řešení s Kovim, změněn název a byla předána na účet admina s tím, že ta přece patří jemu a ne hráči.
Poprosím o pořešení tohoto admina s tím, že se obávám, že se ke mně brzy portne a portne tam i zmíněného hráče, toť vše...
Zde jsou screeny: http://leteckaposta.cz/557477147
Na prvním je rezidence "Canterlot", již se změněným názvem a vlastníkem, na druhém původní res (omlouvám se za kvalitu, je to tam zřejmé, ale kdyby byla potřeba, pošlu přímo v plné kvalitě) a na třetím potom zpráva od Koviho.

Podmienky vytvárania resky si určuje každý CHH podľa seba, neviem čo tu riešiš.
Ja som s Kovim nič neriešil, ani neviem že sa niečo riešilo. Resku som si dal dnes na seba z už zmieneného dôvodu. Zmená názvu s tým nemá absolútne nič spoločné.
Takže aby som to uzavrel - reska je moja, je skoro na konci mapy a to, kto v nej so mnou býva je čisto moja súkromná vec.

Týmto by som skončil našu debatu.

keď si už napísala, tak ti odpoviem
Čo keby si tam začal niečo stavať? Nerobil by som nič. Moje územie mám označené a čo sa deje mimo neho ma netrápi.
Provokácia? Uvedomte si čo robíte a potom mi niečo píš o provokácii
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TrihaGS » 15 bře 2015, 12:28

Ešte by ma zaujímalo, ako sa ku mne hráčka dostala :) Celý čas som bola doma :) A nevidela som, žeby hráčka išla ku mne sama. Na 100% si ju tam portol. A tak isto portneš aj k Patamatovi.
Je mi ľúto, že si nevieš uvedomiť tú protekciu. Keď jej ju chceš silou mocou dávať, tak nie tu ale inde :)
Nemám čo k tomu dodať :) Ak jej chceš pomáhať k provokácii, len tak ďalej :)
TrihaGS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 15 bře 2015, 12:33

TrihaGS píše:Ešte by ma zaujímalo, ako sa ku mne hráčka dostala :) Celý čas som bola doma :) A nevidela som, žeby hráčka išla ku mne sama. Na 100% si ju tam portol. A tak isto portneš aj k Patamatovi.
Je mi ľúto, že si nevieš uvedomiť tú protekciu. Keď jej ju chceš silou mocou dávať, tak nie tu ale inde :)
Nemám čo k tomu dodať :) Ak jej chceš pomáhať k provokácii, len tak ďalej :)

To ako sa k tebe dostala neviem a ani to nehodlám riešiť. Viem čo si môžem dovoliť a čo zas nie. To že si ty domýšlaš a snažiš sa ma za každú cenu pošpiniť nebudem riešiť..

Ak si ešte niečo chceš vymyslieť, prosím.
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TrihaGS » 15 bře 2015, 12:39

Jáj :) Zas ti hráčka všeličo povedala, že? No, nemá cenu toto riešiť. Ja si stále stojím za svojim názorom :) Vždy mi to vyzeralo, vyzerá a aj bude vyzerať ako protekcia :) Je mi jedno ako to pochopíš ty :)
TrihaGS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kovi » 15 bře 2015, 20:40

Stále neviem pochopiť, načo sa zbytočne v témach rozbehne debata.
Základom je (v momentálnom prípade u sťažnosti) podať sťažnosť na daného admina podľa vzoru a následne sa čaká, až sa daný admin vyjadrí.
Potom to už riešia tý, ktorý to majú doriešiť a uzamknuť.

Hore vidím to čo som potreboval, tak ak je niečo dôležité písane aj dolu (tak bohužial, ale prechádzať celé vaše debaty...)

Základom je podľa všetkého hráčka, ktorá ma stavbu blízko teba. Nuž ako každý si vyberá vlastné miesto, tak aj ona a aj ty. Nemôžme ju odtial odpratať, keď neporušuje žiadné pravidlá a normálne hrá.
K "neodpisovaniu od admina martino" máš od neho odpoveď, či už niečo riešil a nemohol zároveň v tej chvílke riešiť aj chat, vie už on.

Uzatváram tému, kedže sa nejedná o žiadné zlé priestupky zo strany admina.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy