Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

1 VIP a 2 Mená

Příspěvekod Error404 » 28 pro 2017, 15:31

Problém nie je závažný, kľudne môže počkať.

Nickname na serveru: BLOOD123 (Error404)
Kde mám VIP: Zombie Mini #1 (81.0.217.184:27608)
Jak je VIP staré: vyše niekoľkých rokov
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: VIP funguje stále
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: VIP funguje stále

Popis problému:
VIP mi funguje na 100% tam problém nemám. Problém je, že som dlhé roky hrával na NONsteame a mal som aktivované
VIP na meno Error404, teraz na Vianoce bola zľava na original CS 1.6 (to už asi viete) a tak som si to zakúpil.
Lenže pod menom Error404 mi už VIP nešlo pretože tipujem je to meno aj na IPčku a kedže som si zmenil VALVE (nonsteam) na
steam tak som nemohol používať meno Error404. Preto mam momentalne meno BLOOD123. A tak sa chcem opýtať, ci to nejde
zmeniť späť na pôvodný nickname. Z dôvodu toho či Vám to zbytočne niečo nezaberá miesto alebo niečo a tiež by som mal tamten nick, ale ak to nie je možné možete kľudne LOCK.

Za zbytočný problém sa ospravedlňujem a ďakujem.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

1 VIP a 2 Mená

od Rumcajz » 28 pro 2017, 15:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 1 VIP a 2 Mená

Příspěvekod Dominooo » 28 pro 2017, 17:22

Ak to dobre chapem vip ti funguje na servery tak naco si chces menit meno ?
Nick sa zmenit neda.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

Obrázek
Dominooo
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Error404 » 28 pro 2017, 18:05

Áno, dobre to chápeš.

Nick som si chcel zmeniť lebo som si chcel zmeniť nick.

Zadal som si do kolonky, kde bolo napísane vyberte nick na ktorom budete použivať VIP (nejak takto to bolo) na začiatku Error404 (nonsteam) a keď som si kúpil STEAM, tak Error404 bolo obsadené, tak som chcel svoj pôvodný nick pod ktorým
ma ľudia poznajú, pod ktorým som hrával.
Tiež som chcel aby sa zhodoval s nickom na Forume.

Takže som sa pýtal, kedže je obsadený či Vám zbytočne nezaberá niekde pamäť (lebo ten čo je vraj
obsadený nikto už nepoužije a je zbytočný, už aj pre mňa keď na ňom nie je VIP a bolo na tom mene)
a či sa to nedá dať späť na ten nickname. Lebo ak ľudia hrávaju nonsteam a prejdú
na steam tak si budú musieť rovnako ako ja zmeniť nickname na iný (ak majú VIP).

Ale kedže hovoríš, že sa zmeniť nedá, tak ok. Ďakujem za odpoveď.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Derakh12 » 28 pro 2017, 18:21 VIP

Error404 píše:Áno, dobre to chápeš.

Zadal som si do kolonky, kde bolo napísane vyberte nick na ktorom budete použivať VIP (nejak takto to bolo) na začiatku Error404 (nonsteam) a keď som si kúpil STEAM, tak Error404 bolo obsadené, tak som chcel svoj pôvodný nick pod ktorým

Takže som sa pýtal, kedže je obsadený či Vám zbytočne nezaberá niekde pamäť (lebo ten čo je vraj
obsadený nikto už nepoužije a je zbytočný, už aj pre mňa keď na ňom nie je VIP a bolo na tom mene)
a či sa to nedá dať späť na ten nickname. Lebo ak ľudia hrávaju nonsteam a prejdú
na steam tak si budú musieť rovnako ako ja zmeniť nickname na iný (ak majú VIP).

Ahoj, takže jestli dobře chápu tak ti nefunguje tvůj VIP Nick a píše že nick je obsazený? Napiš Peto do PM: Kody, herní SID a svůj problém. Jedině on s tím něco svede.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Error404 » 28 pro 2017, 19:19

Derakh12 píše:
Error404 píše:Áno, dobre to chápeš.

Ahoj, takže jestli dobře chápu tak ti nefunguje tvůj VIP Nick a píše že nick je obsazený? Napiš Peto do PM: Kody, herní SID a svůj problém. Jedině on s tím něco svede.

Na starom nicku mi VIP nejde to je pravda ale na tom co mam mi ide takze to nie je az taky problem tie dva dovody preco som sa chcel vratit na svoj stary nick name som uz pisal ale ani jeden nie je az tak zavazny aby som nemohol hrat, len som sa chcel opytat nic viac.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 28 pro 2017, 20:44

co riesis ? ak ti slo na starom nicku tak ti pojde ked zmenis ucet. iba urob znovu aktivaciu VIP a pojde ti vsetko aj so starym nickom
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Error404 » 28 pro 2017, 22:21

PEto píše:co riesis ? ak ti slo na starom nicku tak ti pojde ked zmenis ucet. iba urob znovu aktivaciu VIP a pojde ti vsetko aj so starym nickom

Omg ďakujem, to je geniálne. Nobelovku by si mal dostať za vedecký objav.
Super prístup. Normálne sa pýtam a toto mi niekto napíše. Pritom som v každej odpovedí uviedol kde je problém
a o čo ide a ty mi sem toto napíšeš ako fakt? V každej odpovedí (aspoň myslím) píšem, že je obsadený nickname.
Ako neviem či sa nechápeme alebo je niekde inde problém.

Ok napíšem to ešte raz. Ale obávam sa, že keď opíšem situáciu, tak sa ma niekto ďalší opýta o čo mi teda vlastne ide.
A bude to dookola to iste. Ale k veci. Extra pre teba.

Na nonsteame som hral pod nickom Error404, zároveň pod ktorým som mal pod týmto menom uložený aj VIP (pretože som
ho zadal do kolonky kde ma pýtalo pod akým nikom chcem mať VIP) dal som tam ten. Potom som si kupíl STEAM. Tam sa ma pýtalo to isté pod akým nikom chcem mať VIP uložené zadal som Error404, ale napísalo mi to Error :D, len srandujem. Napísalo mi, že je
nickname rezervovaný. Takže som zadal iný. Teraz mi to zopakovať nejde pretože som zadal VIP na meno BLOOD123 a už mam aj stým.
To riešim.
Ale otázka bola iná. Mám ju znovu napísať?
Ako hovorím možno sa nechápeme. Ale vytočilo ma ak mi toto admin napíše (ide mi o ten prístup).
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 28 pro 2017, 23:07

to co pises je blbost. ak by si tam zadal rovnaky nickname, tak by ti to slo, ak by sa rovnalo o rovnake VIP. vobec si si nemusel davat novy nickname. alebo si si mal dat nick error a vip by ti slo aj tak, aj kebyze pouzivas nick co si sem napisal.

zial VIP nick neni mozne menit
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na VIP poradna