Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

2 nejasne otazky

Příspěvekod ErickoSK » 29 kvě 2017, 19:58

1. otazka
Ak simon da nesplnitelny prikaz a zabije ma CT a nie Simon, ma sa nahlasit do PP Simon pretoze nevie dostatocne dobre pravidla alebo to CT ktore mi dalo FK ( a dalsie kolo mi nenahlasilo VD )
2. otazka
Ak by sa stala situacia ze mi da niekto FK a dalsie kolo je nova mapa, ma sa nahlasit do PP alebo nie ? lebo je otazka ci by mi to VD dal alebo nie
ErickoSK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

2 nejasne otazky

od Rumcajz » 29 kvě 2017, 19:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 2 nejasne otazky

Příspěvekod PoldasQweek » 29 kvě 2017, 20:34

1. FK ti dal vždy ten kdo tě zabije, né ten kdo dal nesplnitelný příkaz.Pokud ti hráč nenahlásí VD, tak si nahlaš do Porušení Pravidel.

2. Pokud ti dá hráč FK na konci mapy tak musíš rozlišovat dvě věci, pokud se ti neomluví a bezpáteřně tě zabije, tak ho neváhej nahlásit.
Jestliže tě hráč zabije a dostatečně se omluví, tak to nech být, ovšem ani v jednom z těchto případů se ti nepřenáší VD do další mapy.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 30 kvě 2017, 11:10 VIP

ErickoSK píše:2. otazka
Ak by sa stala situacia ze mi da niekto FK a dalsie kolo je nova mapa, ma sa nahlasit do PP alebo nie ? lebo je otazka ci by mi to VD dal alebo nie

Ako PP Admin už len dodám, že záleží aj na chovaní daného hráča.
Ak ti dá FK, ale ospravedlní sa a uzná si chybu, nemusíš ho nahlasovať, lebo ho ani banovať nebudem.
Ak sa však bude chovať ako hulvát, alebo ťa bude ignorovať, kľudne ho nahlás a trest ho neminie. ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 kvě 2017, 11:26

Hlásíš vždy toho, kdo ti dá FK a nereaguje na upozornění, neuznává chybu a podobně.
Pokud někdo dá FK a projeví lítost s omluvou, hlásit ho nebudeš a je úplně jedno že je zrovna poslední kolo. Hráč by ban stejně nedostal.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery