• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] 2 stejné bindy
Zdravím, po dlouhé době jsem zapnul csko a potřebuju si upravit nastavení aby pravým tlačítkem myši si "čupnul" a zárověn provedl utok stabem, je to možné ? Protože já když si na pravé tlačítko myši dám že chci na něm mít stab tak mi zmizí z kolonky "Duck" jestli si rozumíme.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
[vyřešeno] 2 stejné bindy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 2 stejné bindy
Rada nad zlato.. Kdyby jsi věděl proč jsem byl po 1 měsíc v nemocnici tak se na tohle neptám.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Zkus toto
bind "mouse2" "+attack2; +duck". Po puštění však zůstaneš čupět.
Jak si budeš chtít potom stoupnout napiš spíš toto
bind "mouse2" "+attack2; +duck; wait; -duck"

Jak si budeš chtít potom stoupnout napiš spíš toto

Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
Jaj, toz jsi mel napsat, ze jsi po zraneni, tim se cela situace meni 
To, co napsal Risanek by melo v klidu jit, shrnuto je to pekne, jen asi udelas rovnou doubleduck. Kdyztak si tam pripis nejaky ten wait a oddel ho pomoci ;

To, co napsal Risanek by melo v klidu jit, shrnuto je to pekne, jen asi udelas rovnou doubleduck. Kdyztak si tam pripis nejaky ten wait a oddel ho pomoci ;

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zkus totobind "mouse2" "+attack2; +duck". Po puštění však zůstaneš čupět.
Jak si budeš chtít potom stoupnout napiš spíš totobind "mouse2" "+attack2; +duck; wait; -duck"
bind "mouse2" "+attack2; +duck; wait; -duck"
Tohle jsem napsal ale zvednemě to asi po 5-10sekundách a já bych potřeboval abych čupel tak dlouho dokud nepustím tlačítko
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Načo vymýšľate somariny? Najväčší CS frajeri aj tak hrajú s 3 tlačítkovou myšou (ľavé, pravé, koliesko) a základným defaultným configom.
Týchto ľudí ja osobne uznávam.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Říkám znovu a naposled že jsem byl v nemocnici s rukou, a že se mi zle hraje, víš uplný..... proč to potřebuju. Tak se prosím sem nevyjadřuj pokud nemáš řešení.
e. Knedlajs: Namiesto PC by si mohol využiť radšej čerstvý vzduch, aby si ruka oddýchla. A nie snažiť sa nájsť riešenie, ako hrať ďalej....
e. Knedlajs: Namiesto PC by si mohol využiť radšej čerstvý vzduch, aby si ruka oddýchla. A nie snažiť sa nájsť riešenie, ako hrať ďalej....

Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Řeším zde bind jak na to, né tvůj názor, že bych měl jít na čerstvý vzduch je věc má, né tvoje. Tak se prosím nepleť dotoho co mám já dělat.
e. Knedlik: Okej, rob ako uznáš za vhodné.
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mas to v PM. Priste laskave nebud arogantni, Knedlikova rada rozhodne ma neco do sebe.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Děkuji s za svojí arogantnost se omlouvám, na svoje zranění jsem velice háklivý.
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
• Stránka 1 z 1