• Stránka 1 z 1
[CS 1.6] 3 dotazy :)
dobrej den přeju, mám 3 dotazy a prosim jestli mi někdo bude chtit odepsat tak prosim vysvětlete mi to ják debi*ovy těžko chápu takove věci
1. musim dokončit AKADEMII aby si mohl požádat o admin práva ?????????????
2. nevite ják dlouho trvá pohovor když si zažádam o admin práva ????????????
3kolik musim mit bodů abych měl dokončenou akademii ???????
tohle je vše prosim odpovězte mi
)

1. musim dokončit AKADEMII aby si mohl požádat o admin práva ?????????????
2. nevite ják dlouho trvá pohovor když si zažádam o admin práva ????????????
3kolik musim mit bodů abych měl dokončenou akademii ???????
tohle je vše prosim odpovězte mi

-
lolicek1309 - Kolemjdoucí
[CS 1.6] 3 dotazy :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 3 dotazy :)
Ahoj,
1. Pokud splňuješ všechny podmínky, můžeš si zažádat o práva aniž bys musel dělat akademii. Pokud nesplňuješ nějakou podmínku nebo jsi např. měl špatnou minulost špatný chat nebo moc banů požádáš si o akademik a jakmile projdeš akademií tak si můžeš požádat o práva, dřív ne.
2. Čas než tě přijmou k pohovoru je neurčitý, můžou tě zamítnout nebo přijmout k pohovoru za 10 minut nebo taky můžeš čekat pár měsíců, samotný pohovor také může trvat 10 minut ale někdy také hodinu nebo i více
3. Kolik potřebuješ bodů abys prošel akademií se dozvíš v akademické sekci jakmile budeš přijatý, každá sekce má určitý počet stanovených bodů kterých musíš dosáhnout a dozvíš se to až po přijetí do akademie.
Pokud bys něco nechápal nebo ještě něco chtěl vysvětlit napiš mi PM(osobní zprávu) tady na webu, lock.
e.Najsr: Čekat několik měsíců na pohovor? Fůha
1. Pokud splňuješ všechny podmínky, můžeš si zažádat o práva aniž bys musel dělat akademii. Pokud nesplňuješ nějakou podmínku nebo jsi např. měl špatnou minulost špatný chat nebo moc banů požádáš si o akademik a jakmile projdeš akademií tak si můžeš požádat o práva, dřív ne.
2. Čas než tě přijmou k pohovoru je neurčitý, můžou tě zamítnout nebo přijmout k pohovoru za 10 minut nebo taky můžeš čekat pár měsíců, samotný pohovor také může trvat 10 minut ale někdy také hodinu nebo i více
3. Kolik potřebuješ bodů abys prošel akademií se dozvíš v akademické sekci jakmile budeš přijatý, každá sekce má určitý počet stanovených bodů kterých musíš dosáhnout a dozvíš se to až po přijetí do akademie.
Pokud bys něco nechápal nebo ještě něco chtěl vysvětlit napiš mi PM(osobní zprávu) tady na webu, lock.
e.Najsr: Čekat několik měsíců na pohovor? Fůha

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1