• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
3 zahadne problemy s cskom
Zdravim.
Prvou kuriozitou je, ze mi v ns csku nejdu spustit boti normalne zapnem server ale som nanom sam (gs cs). Nebokte, zasa niesom tak blby aby som to tam nezaskrtol zecpridat botov do tejto hry ;D
2) ked mam zapnite csko, nemozem volat na skype... ani prijat a ani zavolat . Musim original ikpncit hru a ax potom sa mi da zavolat..
3) mam plny signal na wifi 5paliciek a napriek tomu mam ping jak prase. Fps normal stovka, ake ten ping.. nepomaha ani stale rsstartovanie rutra nic. Inak internet je fakt pomerne rychly aj upload aj download ale ten ping.. ako to vyriesit?
Za vsetko diky vopred
Prvou kuriozitou je, ze mi v ns csku nejdu spustit boti normalne zapnem server ale som nanom sam (gs cs). Nebokte, zasa niesom tak blby aby som to tam nezaskrtol zecpridat botov do tejto hry ;D
2) ked mam zapnite csko, nemozem volat na skype... ani prijat a ani zavolat . Musim original ikpncit hru a ax potom sa mi da zavolat..
3) mam plny signal na wifi 5paliciek a napriek tomu mam ping jak prase. Fps normal stovka, ake ten ping.. nepomaha ani stale rsstartovanie rutra nic. Inak internet je fakt pomerne rychly aj upload aj download ale ten ping.. ako to vyriesit?
Za vsetko diky vopred
-
thebm - Kazatelův učeň
3 zahadne problemy s cskom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 3 zahadne problemy s cskom
Zdarec
1. Skús dať do console add_bot_t / add_bot_ct ale najprv si sprav server cez new game ak to nepôjde, tak na tom csku nie su boti
1. Skús dať do console add_bot_t / add_bot_ct ale najprv si sprav server cez new game ak to nepôjde, tak na tom csku nie su boti

-
M4jc1 - Drbna
M4jc1 píše:Zdarec
človeče nauč sa čítať.
Csko je od Gamesites !!!! Dávam new game a tam nejdu!!! a consolu som skusal niesom blbý
-
thebm - Kazatelův učeň
thebm píše:Zdravim.
Za vsetko diky vopred
K tej Wi-Fi
Nieje pripojeních na WiFi veľa ludí?.
ak áno, tak ich odpoj

Slovenský jumper!
-
zombiehns - Spamerův sluha
1) Wtf !? Jdi hrát radši s lidma, s botama to nemá cenu. Pokud chceš na nich zkusit cheaty tak to nezkoušej.
2) Když píšeš, že nejsi debil, tak si asi zkoušel Ctrl+Alt+Del, maximalizovat (Snad se to tak píše.). Pokud to nejde, tak netuším, ale mohu ti říct, že na volání je lepší Ts3 (Je jedno jestli Gs nebo jiný.). Já s kámošema jsem na Ts3 furt a nestěžuju si.
3) Hned první příspěvek se tím zabývá..
2) Když píšeš, že nejsi debil, tak si asi zkoušel Ctrl+Alt+Del, maximalizovat (Snad se to tak píše.). Pokud to nejde, tak netuším, ale mohu ti říct, že na volání je lepší Ts3 (Je jedno jestli Gs nebo jiný.). Já s kámošema jsem na Ts3 furt a nestěžuju si.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Unicron píše:1) Wtf !? Jdi hrát radši s lidma, s botama to nemá cenu. Pokud chceš na nich zkusit cheaty tak to nezkoušej.
1) cheaty nepoužívam! Hrám tam len keď mám ping ve hre 200

2) na wifi som pripojený len ja

3) Ts3 originál neznášam

-
thebm - Kazatelův učeň
http://www.rychlsot.sk
Zmeraj si rychlsot netu a tam dole ti vygeneruje link. daj ho tu.
Zmeraj si rychlsot netu a tam dole ti vygeneruje link. daj ho tu.

-
letec29 - Spamerův sluha
Ahoj ,no pordle toho co říkáš je možní že v tom csku nejsou boti si je stáhni né a máš po problému .

-
zmizZzz - Zkušený
Problém číslo 2) Osobně ho také mám, ale já si myslím, že u mě je problém takoví, že mám starý notebook a je přeplněný a sotva pořádně šlape, takže když mám zapnuto více aplikací, či nějakou hru, tak mi občas vyplivne zvuk a musím si to dát do sluchátek či jinam
. Poté co hru vypnu tak vše znova naskočí a můžu jak ty říkáš někomu "Zavolat na skype" atp..
A jak ti radil kolega hore - Změř si rychlost internetu a pak nám dej vědět.

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Sigmor píše:Problém číslo 2) Osobně ho také mám, ale já si myslím, že u mě je problém takoví, že mám starý notebook a je přeplněný a sotva pořádně šlape, takže když mám zapnuto více aplikací, či nějakou hru, tak mi občas vyplivne zvuk a musím si to dát do sluchátek či jinam. Poté co hru vypnu tak vše znova naskočí a můžu jak ty říkáš někomu "Zavolat na skype" atp..
![]()
Internet som meral asi 5x, vždy to bolo okolo:
btw. notebook mám nový

-
thebm - Kazatelův učeň
Rozhodne by som ti odporúčal tie rady čo ti tam dali, hlavne tú od zmizZzz.. 

-
RomcoNinus - Amatér
mám taky pocit že na CSKU od GS nefunguju boti.
A k tým lagom napíš do konzole toto:
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
fps_max 101
ex_interp 0.3
rate 3500
A k tým lagom napíš do konzole toto:
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
fps_max 101
ex_interp 0.3
rate 3500
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
zkus přeinstalovat cs,nebo jak máš problemy s lagama zkus napsat rate 25000 do konzole
[b][color=#00BF00]Weed[/color] is not a drug ,[color=#00BF00] weed[/color] is a [color=#FF0000]Cure[/color] ![/b]
[b][color=#008000]dám si radši špeka if u know what i mean xd , radši kytku co vyrostla sama ^.^ než alkohol :'c (pivenko se nepočítá
to vždycky kdekoliv a kdykoliv xd)[/color][/b]
[b][color=#008000]dám si radši špeka if u know what i mean xd , radši kytku co vyrostla sama ^.^ než alkohol :'c (pivenko se nepočítá

-
GammeR - Amatér
Napiš do console ty příkazy jak ti napsal 1olsavitto, a pak nám dej vědět, zda ti to pomohlo 

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Príkazy idem vyskúšať...
ale boti v csku sú na 100% mal som ich 

-
thebm - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3