I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] 30 kg / jb 1

Příspěvekod deathisorgasm » 18 čer 2020, 19:29

1. hledam chybejiciho hrace, simon (30 kg) se me pta proc jsem zabil hrace, kdyz jsem se koukal na demo, tak moje jmeno rekl jen jednou a docela spatne srozumitelne, takze jsem to asi preslechl a nevedel jsem ze mluvi semnou a nasledne mi dal prehoz

2. dukaz snad nepotrebujete, on se admin urcite prizna a nejak se k tomu vyjadri a vysvetli mi to

- kdyz se zeptam ja admina, za co mi dal grab nebo cokoliv jinyho, tak jsem rad za odpoved az pristi mapu, ale kdyz se me admin pta do chatu proc jsem ho zabil a ja jako ct si urcite nemusim vsimat kazdou vterinu chatu a nebo to dokazu prehlidnout, tak je to hned problem, kdyby si pristi kolo vyzadal od simona mikrofon, jakoby to musel udelat kazdej jinej hrac, tak by se mu urcite nic nestalo a ja bych mu klidne rekl za co dostal kill
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené] 30 kg / jb 1

od Rumcajz » 18 čer 2020, 19:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30 kg / jb 1

Příspěvekod Seso » 18 čer 2020, 20:47

Cauko, T (zhodou okolnosti admin) sa ta hned po kille do chatu pytalo, preco si ho zabil. Ty si absolutne nejavil zaujem o odpoved, tak som ta k tomu vyzval. Vyzyval so mta asi 30s s tym ze sa ta hrac slusne spytal, tak by si mal odpovedat. Kedze si nesplnil zakladnu povinnost CT a teda nepovedal ani slovicko po viacerych mojich vyzvach, tak som ta prehodil
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: 30 kg / jb 1

Příspěvekod ThePeace » 18 čer 2020, 21:18 VIP

Každý nejako na JB začínal. Hráč má právo sa na serveri CTčka slušne opýtať, prečo dostal kill a CT je povinné mu odpovedať. Tčko si pravidlo zapamätá, osvojí si ho a môže sa na JB rozvíjať a môže to dopracovať pokojne aj na admina.
Admin ti nemusí vysvetľovať svoje postupy.

Zapamätaj si, že ak ťa hráč slušne požiada o vysvetlenie killu, nájdi si pár sekúnd času a napíš mu to. (napr. nepriama cesta)

Sťažnosť zamietnutá.
ThePeace
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy