• Stránka 1 z 1
[V] 30kg cementu na ksichte neplni sve povinnosti (opet)
Čus,
chtěl by jsem nahlásit admina 30kg cementu na ksichte aka Seso
za to, že dle mého neplní své povinnosti,
hráč / admin mě stalkuje a DIP hráči se mu prohání na serverech (hlavně ti co mají mít ban - permanentní),
takže by mě zajímalo co má ted za povinnost, huh? Má uloženou IP s kterou se mohu připojit přes jakýkoliv účet, co tím zastavíš? DIP hráče nezabanuješ?
Když mám VPN udělám si účet a vlastně do 10 minut jsem zpět + / - do 2 minut na serveru jsem, ale....
DIP hráč musí resetovat router a nebo to může udělat přes Nastavení Wi-Fi..
Tudíž mě trápí hlavně to, co ze sebe ted děláš.
Jestli chceš být Kozlak v2 tak prosím ale nečekej že přestanu s tím co vám dělám na serverech.
Za chvíli tě to přestane bavit a ostatní adminy taky jak bylo vidět na Dust2 kde jsi došel a nechal si mě v klidu hrát na servery s cheaty a věděl jsi, že to jsem Já.
Takže by jsem prosil vysvětlení od admina 30kg a zaroven od nějakého vyššího admina.
Neberte v potaz, že mám bany za cheating, ted se řeší adminska povinnost, díky. xd
chtěl by jsem nahlásit admina 30kg cementu na ksichte aka Seso
za to, že dle mého neplní své povinnosti,
hráč / admin mě stalkuje a DIP hráči se mu prohání na serverech (hlavně ti co mají mít ban - permanentní),
takže by mě zajímalo co má ted za povinnost, huh? Má uloženou IP s kterou se mohu připojit přes jakýkoliv účet, co tím zastavíš? DIP hráče nezabanuješ?
Když mám VPN udělám si účet a vlastně do 10 minut jsem zpět + / - do 2 minut na serveru jsem, ale....
DIP hráč musí resetovat router a nebo to může udělat přes Nastavení Wi-Fi..
Tudíž mě trápí hlavně to, co ze sebe ted děláš.
Jestli chceš být Kozlak v2 tak prosím ale nečekej že přestanu s tím co vám dělám na serverech.
Za chvíli tě to přestane bavit a ostatní adminy taky jak bylo vidět na Dust2 kde jsi došel a nechal si mě v klidu hrát na servery s cheaty a věděl jsi, že to jsem Já.
Takže by jsem prosil vysvětlení od admina 30kg a zaroven od nějakého vyššího admina.
Neberte v potaz, že mám bany za cheating, ted se řeší adminska povinnost, díky. xd
- reporterTVnova
- Kolemjdoucí
[V] 30kg cementu na ksichte neplni sve povinnosti (opet)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 30kg cementu na ksichte neplni sve povinnosti (opet)
Nerozumiem prečo mi píšeš o zabanovanie účtov, keď si hneď vytvoríš nový... Vyhľadaj pomoc, ecnebi 
Sťažnosť zamietnutá

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1