I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]30Kg cementu na ksichte

Příspěvekod PusinQa » 09 úno 2023, 19:10

Demo: https://easyupload.io/1naiyl
15:00
Zdravím, dva hráči šly na granáty kvůli tomu že simon jím dál reakci, řekl že první kdo se trefí do ty nejmenší díry, bude přežívat. hodil to hráč Pupo
15:45
Jsem dostal grap za to proč jsem zabil toho druhého hráče u těch granátu, normálně jsem mu tu situaci pospal. Cement mi na to pak řekl že viděl že to netrefil nebo (že to vypadlo) 2-3 hráči mu tam taky řekli že to viděli jak to tam trefil řekl mu to tam i ten druhý admin jak to viděl. Na to nějak potom nereagoval.
Demo z HLTV mám z nějakého důvodu bugnutý a nevidím granáty (popřípadě bych chtěl vidět ještě demo z druhé strany kde bylo vidět že to ten hráč netrefil protože na hltv jde vidět že jakoby se ten granát odrazil. Já sám vím že ten granát nějak nevyletěl a kdyby to netvrdili další hráči tak bych to nějak ani neřešil )

Pěkný zbytek Večera
PusinQa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]30Kg cementu na ksichte

od Rumcajz » 09 úno 2023, 19:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30Kg cementu na ksichte

Příspěvekod PusinQa » 09 úno 2023, 19:16

+Zapomněl jsem dodat že jsem za to dostal ban
PusinQa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seso » 09 úno 2023, 19:57

Ahojky,
Demo si momentalne neviem pozriet, dufam, ze ta to neurazi.
Co sa tyka situacie, je pravda, ze si to niektori hraci nevsimli a na serveri boli dva tabory. Ako admin som ta ale upozornil, ze si si to asi zle vsimol. Viackrat rat som ta na to upozornil. Zrovna v tejto situacii mi dava za pravdu decal, ktory vznikol na zemi po hodeni daneho hraca.
Co sa tyka banu, ten si vobec nemusel dostat. Niekolkokrat som ta najorv vo voice upozorňoval, ze si dal fk. Ty si si stal za svojim a miesto toho aby si sa hracovi ospravedlnil, tak si to zakoncil, ze "no dobre tak ja dma free vd" tak si dostal prehou a hracovi som zab3zpecil vd. Ty si aj napriek tomu neustale pokracoval, riesil to, stal si za svojim a tak som zvolil ban za fk, pretoze ti nestacilo ani niekolko upozorneni na fk ba dokonca ani prehoz.
Prajem ti tiez prijemmy zvysok vecera.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 09 úno 2023, 20:06 VIP

Stížnost máš mimo vzor ale přehlédnu to tentokrát. Dle dema nejsem schopen usoudit zda granát vypadl nebo ne, ovšem kill neměl být v žádném případě, takže hráč dostal správně VD další kolo. Ty jsi se stále si ovšem stál za svým názorem tak ti Cement dal ban se kterým souhlasím.

Stížnost zamítnuta.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy