• Stránka 1 z 1
[V]AA / Nadávky + zbytečný grab a zabití
Ahoj,
AntiMedic308
STEAM_0:0:81128257
Netuším zda to je správná sekce ale když tak to přehodte.
Na server přišel nějaký admin "AA" no po chvíle hraní jsem byl na balkoně na mapě humor a bugla se mi myš nebo něco takového protože jsem hrál v okně tudíž jsem nikoho úmyslně neblokoval a následně daný AA hráč u CT mě grabl a přenesl mě.
Beru to v potaz že je to jeho povinnost ale byl to FreeGrab.
Odvětil mi na to, že jsem hnup co blokuje.
Po pár kolách nás simon poslal na čáru před boxem a měli jsme doplnit blíže ke stolům což jsme udělali.
Simon dal zákazy na begrip a ještě něco krom skákání což zakázal až po pár sekundách.
Já a druhý hráč myslím že ROCIK jsem skákali na čáře což jsme mohli protože nebyl zákaz a omylem jsem vybugovali hráče spíš by jsem řekl že to byl ROCIK ale to je na usouzeni admina že jo..,
Pak mě daný AA hráč grabl a umřel jsem.
Takže shrnutí:
Proč se tak vyjadřuješ?
Proč grabuješ mě a ne ROCIKA?
Přišel na čáru a začal skákat se mnou a já dostanu grab a instantní smrt místo upozornění at nebuguju nebo neskáču? Nebo aby to simon zakázal?
I kdyby jsem bugoval tak to určitě není na grab a insta smrt.
Děkuji za vyřešení.
55:10 grab balkon + bugla myš
55:20 nadavka
57:15 zakaz box. + begrip s hracme skaceme a ja odletim pryc
57:31 - let do vesmiru a nasledne zabiti
dik
AntiMedic308
STEAM_0:0:81128257
Netuším zda to je správná sekce ale když tak to přehodte.
Na server přišel nějaký admin "AA" no po chvíle hraní jsem byl na balkoně na mapě humor a bugla se mi myš nebo něco takového protože jsem hrál v okně tudíž jsem nikoho úmyslně neblokoval a následně daný AA hráč u CT mě grabl a přenesl mě.
Beru to v potaz že je to jeho povinnost ale byl to FreeGrab.
Odvětil mi na to, že jsem hnup co blokuje.
Po pár kolách nás simon poslal na čáru před boxem a měli jsme doplnit blíže ke stolům což jsme udělali.
Simon dal zákazy na begrip a ještě něco krom skákání což zakázal až po pár sekundách.
Já a druhý hráč myslím že ROCIK jsem skákali na čáře což jsme mohli protože nebyl zákaz a omylem jsem vybugovali hráče spíš by jsem řekl že to byl ROCIK ale to je na usouzeni admina že jo..,
Pak mě daný AA hráč grabl a umřel jsem.
Takže shrnutí:
Proč se tak vyjadřuješ?
Proč grabuješ mě a ne ROCIKA?
Přišel na čáru a začal skákat se mnou a já dostanu grab a instantní smrt místo upozornění at nebuguju nebo neskáču? Nebo aby to simon zakázal?
I kdyby jsem bugoval tak to určitě není na grab a insta smrt.
Děkuji za vyřešení.
55:10 grab balkon + bugla myš
55:20 nadavka
57:15 zakaz box. + begrip s hracme skaceme a ja odletim pryc
57:31 - let do vesmiru a nasledne zabiti

dik
- waltzR
- Kolemjdoucí
[V]AA / Nadávky + zbytečný grab a zabití
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AA / Nadávky + zbytečný grab a zabití
K první situaci, grab si dostal protože si blokoval vchod, z mého pohledu to co si psal pouze výmluvy že se nemůžeš hýbat, u toho to zůstane.
K druhé situaci, jen si skákejte, ale pokud tím budete bugovat hráče, bude trest, poprvé jsem vás nechal oba protože fakt nevím jestli to bylo naschvál nebo ne, podruhé už jsem si byl jistý že akorát provokuješ, zalítal sis.
Za mne vše.
K druhé situaci, jen si skákejte, ale pokud tím budete bugovat hráče, bude trest, poprvé jsem vás nechal oba protože fakt nevím jestli to bylo naschvál nebo ne, podruhé už jsem si byl jistý že akorát provokuješ, zalítal sis.
Za mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Jestli tě vážně urazilo slovo "hňup" tak se ti převelice omlouvám, pokusím se zlepšit své chování. 

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
V čem jsem provokoval?
Nedal si žádné upozornění aby jsme přestali.
To že údajně bugujeme hráče neznamená že mi zkazíš celé kolo tím, že mě zabiješ.
Nebyl to úmyslný bug a koukni fov od ROCIKA ten tam bugoval.
Pokud si admin tak víš jak se chovat má serveru, viď?
My dva se neznámé takže se tak vyjadřuj jinde.
Bohužel to výmluva nebyla a není..
Když mám hru v okně tak mi myš přeskakuje na Windows což zapříčiní že se nemůžu hýbat.
Je férové podle tebe potrestat mě a ROCIKA nechat?
Vždyť ten hráč došel na čáru a úmyslně skákal u hráče.. já skákal má čáře jen for fun.
Koukni se na to demo.. až po nějaké chvíli asi 10 sekund jsem mačkal jiné klávesy,
Ať se na to koukne někdo vyšší,
Díky.
Nedal si žádné upozornění aby jsme přestali.
To že údajně bugujeme hráče neznamená že mi zkazíš celé kolo tím, že mě zabiješ.
Nebyl to úmyslný bug a koukni fov od ROCIKA ten tam bugoval.
Pokud si admin tak víš jak se chovat má serveru, viď?
My dva se neznámé takže se tak vyjadřuj jinde.
Bohužel to výmluva nebyla a není..
Když mám hru v okně tak mi myš přeskakuje na Windows což zapříčiní že se nemůžu hýbat.
Je férové podle tebe potrestat mě a ROCIKA nechat?
Vždyť ten hráč došel na čáru a úmyslně skákal u hráče.. já skákal má čáře jen for fun.
Koukni se na to demo.. až po nějaké chvíli asi 10 sekund jsem mačkal jiné klávesy,
Ať se na to koukne někdo vyšší,
Díky.
- waltzR
- Kolemjdoucí
Ešteže si na seba upozornil... https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=421
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
V první situaci jsi blokoval dveře a dostal jsi grab, aby ostatní vězni mohli užívat volný den a potom jste bugli schválně hráče, tak nevím moc co čekáš.
Miselin si příště ale dá pozor na svůj slovník aby to již neuráželo další jedince.
Vyřešeno.
Miselin si příště ale dá pozor na svůj slovník aby to již neuráželo další jedince.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1