• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] AB / Proste JA / Dust Only #6
Server: Dust only #6
Nickname porušujícího: Proste JA
Čas porušovaní: Niečo medzi 19:00 po 19:30
Důkaz: http://leteckaposta.cz/868176257
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:25437807 (screenshot som nestihol na serveri, ale našiel som ho na hlstats)
Váš pohled na situaci: Tak on hackoval už pred 2 dňami, a znovu sa objavil práve dnes, len vtedy som mal problémy s CS-kom, takže sa mi demo stratilo. Ale prišiel znovu na server, ale to sa mu stalo osudné. Na deme môžete vidieť niekoľko preskokov s jeho mieritkom na iných hráčov, či už na vlastných, alebo protihráčov.
Nickname porušujícího: Proste JA

Čas porušovaní: Niečo medzi 19:00 po 19:30
Důkaz: http://leteckaposta.cz/868176257
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:25437807 (screenshot som nestihol na serveri, ale našiel som ho na hlstats)
Váš pohled na situaci: Tak on hackoval už pred 2 dňami, a znovu sa objavil práve dnes, len vtedy som mal problémy s CS-kom, takže sa mi demo stratilo. Ale prišiel znovu na server, ale to sa mu stalo osudné. Na deme môžete vidieť niekoľko preskokov s jeho mieritkom na iných hráčov, či už na vlastných, alebo protihráčov.
eVip Jail Break #4 
eVip Zombie Blood #1
"A cane non magno saepe tenetur aper " - Často i neveľký pes udrží diviaka, Ovidius
"Libenter homines id, quod volunt, credunt" - Ľudia radšej veria v to, čo chcú, Caesar

eVip Zombie Blood #1
"A cane non magno saepe tenetur aper " - Často i neveľký pes udrží diviaka, Ovidius
"Libenter homines id, quod volunt, credunt" - Ľudia radšej veria v to, čo chcú, Caesar
-
Maki - Amatér
[Vyřešeno] AB / Proste JA / Dust Only #6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AB / Proste JA / Dust Only #6
Zdravím,
bez screenshotu SID hráče nemůžu zabanovat.
Díky za snahu.
bez screenshotu SID hráče nemůžu zabanovat.
Díky za snahu.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1