• Stránka 1 z 1
Ad Master
Zdravím. Dostala jsem takový nápad na soutěž.
Kam se člověk hne, slyší reklamu.. Chce si pustit písničky či videa na YT - reklama, zapne TV - reklama, jde do Tesca - reklamy. A tak mě napadlo, co tak udělat malou soutěž, kde by se poznal nejlepší znalec reklam? Soutěž by měla několik etap:
1. Přiřaď píseň ke společnosti / výrobku:
- Zde by šlo o to, že by pořadatel pustil písničku, která je na pozadí reklamy a soutěžící by museli napsat značku.
Př.: Každý asi víme, že písnička K'NAAN - Wavin' Flag byla před pár lety jako fotbalová hymna v reklamě Coca-Cola, správná odpověď by tedy zněla: ,,Coca-Cola"
- Tady je výhoda hlavně v tom, že se zde nedá podvádět pomocí Shazamu, tudíž musí být člověk opravdu znalý.
2. Poznej slogan, či úryvek:
- Jak už název opět napovídá, zde by musel soutěžící opět poznat, o čí slogan či úryvek z reklamy jde. Tady se dá určit, že soutěžící budou odpovídat znovu společností, či třeba část budou muset doplnit.
Př.: ,,Taste the... " - Coca-Cola / ... feeling.
3. Kde to bylo?:
- Tahle část by byla pro opravdové borce - či chcete-li - znalce reklam. Šlo by o to, že by si pořadatel dal na avatar snímek z reklamy či maskota a opět - společnost?
Př.: JIstě všichni známe tyto otravné plyšáky - Kofola
Musíte si říkat, že mám placenou reklamu od Coly a Kofoly, ale bohužel, ani kapka.

Kam se člověk hne, slyší reklamu.. Chce si pustit písničky či videa na YT - reklama, zapne TV - reklama, jde do Tesca - reklamy. A tak mě napadlo, co tak udělat malou soutěž, kde by se poznal nejlepší znalec reklam? Soutěž by měla několik etap:
1. Přiřaď píseň ke společnosti / výrobku:
- Zde by šlo o to, že by pořadatel pustil písničku, která je na pozadí reklamy a soutěžící by museli napsat značku.
Př.: Každý asi víme, že písnička K'NAAN - Wavin' Flag byla před pár lety jako fotbalová hymna v reklamě Coca-Cola, správná odpověď by tedy zněla: ,,Coca-Cola"
- Tady je výhoda hlavně v tom, že se zde nedá podvádět pomocí Shazamu, tudíž musí být člověk opravdu znalý.
2. Poznej slogan, či úryvek:
- Jak už název opět napovídá, zde by musel soutěžící opět poznat, o čí slogan či úryvek z reklamy jde. Tady se dá určit, že soutěžící budou odpovídat znovu společností, či třeba část budou muset doplnit.
Př.: ,,Taste the... " - Coca-Cola / ... feeling.
3. Kde to bylo?:
- Tahle část by byla pro opravdové borce - či chcete-li - znalce reklam. Šlo by o to, že by si pořadatel dal na avatar snímek z reklamy či maskota a opět - společnost?
Př.: JIstě všichni známe tyto otravné plyšáky - Kofola
Musíte si říkat, že mám placenou reklamu od Coly a Kofoly, ale bohužel, ani kapka.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: Ad Master
Ja osobne by som to pichol skôr sem: navrhy-a-napady-t138978.html , ale budiš.
Nebudem to presúvať, pretože by to chcelo presunúť len Príspevok a nie Tému a to som ešte nerobil, takže to nechcem dodrbať.
Inak za mňa dobrý nápad na súťaž, len tá druhá fáza mi nie je po chuti. Neviem. Niečo na nej mi je proti srsti.

Nebudem to presúvať, pretože by to chcelo presunúť len Príspevok a nie Tému a to som ešte nerobil, takže to nechcem dodrbať.

Inak za mňa dobrý nápad na súťaž, len tá druhá fáza mi nie je po chuti. Neviem. Niečo na nej mi je proti srsti.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Dobrý nápad, takúto súťaž by som sobone veľmi rada privítala. 

Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
-
Sofka0823 - Zkušený
Sofka0823 píše:Dobrý nápad, takúto súťaž by som sobone veľmi rada privítala.
Kľudne si to zoberiem na starosť tuhle súťaž z sofka
Ak bude vedeni súhlasiť nám hodne času Ted
Nápad sa mi páči a bude možné spraviť to
______________________________________________________________________________________________________
[VIP] Web GS.cz
[ExtraVIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[2 krat Bývali Minecraft Akadémik]
[VIP] Web GS.cz
[ExtraVIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[2 krat Bývali Minecraft Akadémik]
-
KillerSlovakia1 - Pokročilý
Aktuální portfolio soutěží je dost obsáhlé a dávat tam něco jiného, to si snad už ani v tomto počtu nedokážu představit. Nápad někam archivuji a až se něco smaže, tak se na to pořádně kouknu a promyslím ho, protože aktuálně je zbytečné ho probírat.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1