I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admin/Akademie

Příspěvekod Gregorship » 30 kvě 2017, 16:13 VIP

Jsem trpěliví člověk...
Nedávno jsem si podal žádost na akademika, čekám 4;5 dní ale stále nic tahle stížnost padá na Tommy58 je neaktivní.
Chci si udělat akademie, ale jak když budu čekat rok ale stále nic! (Prosím pomoc) nevybral jsem jinou skupinu do které padol můj problém na CS.16 děkuju.
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP

[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
Gregorship
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Admin/Akademie

od Rumcajz » 30 kvě 2017, 16:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin/Akademie

Příspěvekod Tommy58 » 31 kvě 2017, 09:05 VIP

Trpělivý? Nezlob se na mě, ale tohle slovo znáš maximálně tak z wikipedie, protože tuto vlastnost nemáš.

Mé vyjadřování v náboru akademiků probíhá vždy max. do týdne od založení přihlášky.
Záleží na tom, jak jsem na tom s časem a taktéž s chutí, přece jenom nemám na práci čistě akademii.
Mimo jiné ta čekací doba má i jiná využití: Průběžně kontroluju chat žadatele, jestli náhodou se nechová nevhodně, dívám se do banlistu, ptám se adminů, jestli si nevšimli divného chování a tak dále.

Vtipný je, žes mi napsal soukromou zprávu dva dny potom, co sis založil přihlášku, když jsem ti na ní neodpověděl, okamžitě si založil stížnost. Docela se bavím, ty ne? Vytahuješ tu trpělivost, přitom nevíš, co to je a rozhodně se tak nechováš. Tvé chování je v různých stylech divný. Ať už se to týká tvých topiců v pp, které jsou ze 99% flame, zbytečnosti, které se nebanují, čímž přiděláváš práci adminům, kteří by mohli za ten čas zabanovat opravdový prohřešek, nebo tvé chování na fóru. Začínám těžce pochybovat o tom, že máš 16. Dobrá, fyzicky možná 16, psychicky tak 10.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: Admin/Akademie

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 31 kvě 2017, 09:19

Do akademie se samozřejmě přihlásit můžeš a Tommy tě přijme jakmile bude mít čas.
Nicméně i kdyby si tam ten rok byl a splnil ji 3x, práva stejně zatím nedostaneš.
Proto se hoď do pohody a trochu se nad sebou zamysli.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy