• Stránka 1 z 1
Admin Anti-Medic
Zdravím, hrala sa mapa jail_brazilian_v2. Simon príkaz znel VIP si zahraju na simona, simon hovori všetko platí. Následne dal príkaz chodte na stoly. Tým pádom zebry na zadnej stene mali ísť na stoly a nešli, tak ja som ich zabil a admin s jeho povrchnosťou mi dal ban za MFK a poriadne ani nevedel aký simon dal príkaz. Tento admin sa chová voči banovaciemu poriadku svojvoľne a mal by sa začať správať ako admin a riešiť situácie poriadne na serveroch a nie hneď trieskať bany a ani sa nič nespýtať! Poprosím o daného admina o vyjadranie! 

-
OMV - Spamerův sluha
Admin Anti-Medic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Anti-Medic
Ešte dodám že v tej situácií, keď som ich ja zabil, tak som sa o tom rozprával so Simonom či to bol mfk nebol mfk a ani admin si do toho skočí a mne povie že si nepamätám prikazy simona a hned ban za mfk.. myslím, že toto bolo dosť prehnané zo strany admina..a ešte mi povieš medic, že si mám priznať chybu? a akú ? ak by to bol mfk aj by som si ju stihol priznať a ospravedlniť sa? no predsa nie!! lebo ty hned banuješ)!!
-
OMV - Spamerův sluha
K tomuto, se dá říct jediné. Když si nejsi jistý, nezabíjej
Na hltv je krásně slyšet "vipčka si zahrají na simona, simon říká běžte na červený stůl", a pak je akorát vidět tebe, jak zabíjíš všechny zebry. Následně je pravda, že si se zeptal simona, já jsem mezitím v admin chatu řešil, jestli si dal mfk nebo ne, pak jsem si všiml, že simon se ztratil a sám nevěděl co se děje, tak si následně dostal ban za mfk. To že jsem napsal že ty si chybu nepřiznáš, v tom si stojím za své, člověk ti něco řekne a ty se akorát hádáš
Ode mne vše 

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:K tomuto, se dá říct jediné. Když si nejsi jistý, nezabíjejNa hltv je krásně slyšet "vipčka si zahrají na simona, simon říká běžte na červený stůl", a pak je akorát vidět tebe, jak zabíjíš všechny zebry. Následně je pravda, že si se zeptal simona, já jsem mezitím v admin chatu řešil, jestli si dal mfk nebo ne, pak jsem si všiml, že simon se ztratil a sám nevěděl co se děje, tak si následně dostal ban za mfk. To že jsem napsal že ty si chybu nepřiznáš, v tom si stojím za své, člověk ti něco řekne a ty se akorát hádáš
Ode mne vše
Nehádal som sa, ale snažil som sa vyriešiť tie moje killy, pretože ja som počul ako povedal Simon príkaz, vip si zahraju na simona simon hovorí všetko platí a potom som počul ďalší príkaz bežte na stoly v tom mne automaticky zaplo, že vip maju ostať na zadnej stene a majú tam ísť zebry... ban si mi nemusel dávať, keď som sa to snažil so simonom vyriešiť na servery.. a priamo tam v tej situácii keď si mi dal ban som sa k tomu ani poriadne nedostal, že by som sa ospravedlnil ak by to bolo ako to bolo..konáš dosť prehnane..
-
OMV - Spamerův sluha
Ano, v této situaci si se nehádal. A znova tu napíšu, simon byl sám ztracený díky tomu cos řekl a já jsem to mezitím konzultoval v admin chatu kde jsme se domluvili, že si mfk dal 

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Ok, demo som si nepozrel pretože mi tam nejde zvuk v tom hltv. takže ak je to tak ako ty píšeš tak sa ospravedlňujem tu na webe, keďže na serveri som to ani nestihol a hneď z fleku som dostal ban a ostal som zarazený.. pretože takto som ešte admina konať nevidel za tú dobu čo tu hrám.. aby nijak nedal priestor hráčovi sa ospravedlniť ani podať nejaké vysvetlenie.. dobre ďalej to riešiť asi nemá vyznam..
-
OMV - Spamerův sluha
Miselin alebo Deejays, pošlite sem to vyčasové HLTV, aby sme si vedeli všetko poriadne prekontrolovať.
-
asdfJB - Spamerův sluha
http://leteckaposta.cz/693154133
45:00 přibližně
45:00 přibližně
-
Miselin308 - Mistr
Mne ide o ten princíp proste počul som od Simona to čo som počul a preto som zabil tie zebry, a keď sa daná situácia riešila admin si myslím nekonal tak ako mal a nenechal nás dvoch ako poriadne CT vysvetlit kde sa stala chyba lenže sa nedalo proste. Ak to bol teda ten MFK ako tvrdíš tak dúfam že budeš charakter a skrátis mi ten ban pretože to nebolo úmyselne...
-
OMV - Spamerův sluha
Nebolo to síce úmyselne, ale tvoja reakcia na adminove chovanie vôbec nebola adekvátna.
Tak skúsený hráč ako ty by mal vedieť, že pokiaľ ti dá admin ban, tak sú dve možnosti na vyriešenie- slušne požiadaš o vysvetlenie, ospravedlníš sa a hrá sa ďalej, samozrejme s unbanom alebo začneš urážať admina, aký je neschopný a ako sa skrýva pred vašimi zákernosťami.
Ty si si vybral a teraz si trest odsedíš pokiaľ si nekúpiš unban, zamietnuté.
Tak skúsený hráč ako ty by mal vedieť, že pokiaľ ti dá admin ban, tak sú dve možnosti na vyriešenie- slušne požiadaš o vysvetlenie, ospravedlníš sa a hrá sa ďalej, samozrejme s unbanom alebo začneš urážať admina, aký je neschopný a ako sa skrýva pred vašimi zákernosťami.
Ty si si vybral a teraz si trest odsedíš pokiaľ si nekúpiš unban, zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1