• Stránka 1 z 1
[Z]Admin / BB new (Angelsword)
Je možné, že keď sa opýtam toho admina koľko má rokov odpovie mi sarkasticky a ešte ma kickne?? celkovo je drzý, nevie nič vysvetliť, všetko čo vie je len slayovať, byť drzý, ignorantský a je celkovo neužitočný.
Terrence_Law : angles kolko mas rokov
*** Onion killed vAnIsHx IDEM SAM with a headshot from ak47 ***
*** Marolixxx killed toxo. with a headshot from ak47 ***
(VIP) Angelsword : 9
*** Biggie2pac ~ sIck killed xwiid with a headshot from ak47 ***
Terrence_Law : ja 7
*** Biggie2pac ~ sIck killed kybercraft with a headshot from ak47 ***
*** MaxiiiK killed rlz with a headshot from ak47 ***
Benedikt killed /S/V/R/ K4LO with ak47
*** Benedikt killed (Op)KRYMNALKANJakubicek with a headshot from ak47 ***
*** Onion killed sEmpent with a headshot from ak47 ***
kybercraft : Nice
Kicked by Co
Terrence_Law : angles kolko mas rokov
*** Onion killed vAnIsHx IDEM SAM with a headshot from ak47 ***
*** Marolixxx killed toxo. with a headshot from ak47 ***
(VIP) Angelsword : 9
*** Biggie2pac ~ sIck killed xwiid with a headshot from ak47 ***
Terrence_Law : ja 7
*** Biggie2pac ~ sIck killed kybercraft with a headshot from ak47 ***
*** MaxiiiK killed rlz with a headshot from ak47 ***
Benedikt killed /S/V/R/ K4LO with ak47
*** Benedikt killed (Op)KRYMNALKANJakubicek with a headshot from ak47 ***
*** Onion killed sEmpent with a headshot from ak47 ***
kybercraft : Nice

Kicked by Co
- Terrence
- Kolemjdoucí
[Z]Admin / BB new (Angelsword)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin / BB new (Angelsword)
Mas pravdu , Admini su poslednu dobu ako zakomlexovane deti ktore treba preflaskat aby dostali rozum . Hamba celemu GameSitesu za to akym debi*kom dava prava a nevie ich poriadne zaskolit..
Admin by mal pomahat hracom ale toto co je na GameSites serveroch je max. ODPAT !!!! co ma admin prava na serveroch CS 1.6 je uz fakt hamba nemaju ziadnu uroven len sa hraju na to ze oni mozu vsetko a su najmudrejsi , clovek im povie pravdu (NAPISE) a hnet sa urazia a davaju KICK a BANCHAT lebo na viac sa nezmozu ale ked hraju ich "kamarati" co porusuju pravidla vtedy sa este smiat budu z teba ze sa rozculujes lebo im dovolia vsetko..
HAMBA CELEMU GAMESITESU co vybera ADMINOU bez poriadneho preverenia a dava admin prava 10r. detom !!!
!!!!!!!!!!! SPRAVTE SI SNIMI PORIADOK ALEBO VRATE PENIAZE HRACOM CO TAM MAJU EVIP !!!!!!!!!!!
Admin by mal pomahat hracom ale toto co je na GameSites serveroch je max. ODPAT !!!! co ma admin prava na serveroch CS 1.6 je uz fakt hamba nemaju ziadnu uroven len sa hraju na to ze oni mozu vsetko a su najmudrejsi , clovek im povie pravdu (NAPISE) a hnet sa urazia a davaju KICK a BANCHAT lebo na viac sa nezmozu ale ked hraju ich "kamarati" co porusuju pravidla vtedy sa este smiat budu z teba ze sa rozculujes lebo im dovolia vsetko..
HAMBA CELEMU GAMESITESU co vybera ADMINOU bez poriadneho preverenia a dava admin prava 10r. detom !!!
!!!!!!!!!!! SPRAVTE SI SNIMI PORIADOK ALEBO VRATE PENIAZE HRACOM CO TAM MAJU EVIP !!!!!!!!!!!
- 11Toreto11
- Kolemjdoucí
Re: Admin / BB new (Angelsword)
Po prezretí tvojho HLSTATS sa adminovi fakt čudujem, že s tým kickom čakal tak dlho. Nadávky, provokácia, dokonca vyhrážky, admin s tebou mal dosť trpezlivosti. Sťažnosť zamietam.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1