• Stránka 1 z 1
Admin Bezimienni, Forum, Zombie Night 1
Síce to nie je úplne taká bežná sťažnosť, ako bývajú, no rád by som to tu využil na to, aby admin Bezimienni alebo niekto ochotný vysvetlil toto: zm-night-1-speedhack-t67608.html t.j. čo konkrétne je na tom demu nedostatočné, pretože podľa mňa presne tam vidno kto mal SH, ešte som ho aj so smokerom zabil. Admin Bezimienni sa asi rozhodol zahrať na nedostupného a odmieta akúkoľvek komunikáciu cez SZ (videl už 2 správy, ale neodpovedal ani na jednu).
PS: Hráč je už zabanovaný, pretože po chvíľke bol na server pravdepodobne privolaný admin a daného nešťastníka potrestal, ale ide o ten princíp, aby som vedel, ako treba nabudúce to demo natočiť a vlastne by ma ja zaujímalo, prečo admin Bezimienni nie je ochotný vysvetliť 2 vetami cez SZ ako to s tým demom je.
PS: Hráč je už zabanovaný, pretože po chvíľke bol na server pravdepodobne privolaný admin a daného nešťastníka potrestal, ale ide o ten princíp, aby som vedel, ako treba nabudúce to demo natočiť a vlastne by ma ja zaujímalo, prečo admin Bezimienni nie je ochotný vysvetliť 2 vetami cez SZ ako to s tým demom je.
-
Bluedragon - Amatér
Admin Bezimienni, Forum, Zombie Night 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Bezimienni, Forum, Zombie Night 1
Admin kontaktován
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
Twl, ty se všade musíš cpát...

-
Bluedragon - Amatér
čau tak sem se podival znova na to demo ale pro mě to je nedostatečne hrač mohl dostat lag cokoliv proč si ho tím padem nenatačel dele hm? a za to že sem ti neodepsal se ti omlouvam neměl sem čas 

-
Bezimienni - Pokročilý
Vždyť tam i všichni psali, že má SH a ješte to tam bylo slyšet i vidět. Nenatáčel sem ho dlhšie z toho dúvodu, že sem ho už zabil a presne tam bylo vidno, že to je on a take sem nechtel delat 10 minutove demo a ješte k tomu ssem ho chtel cim skor poslat tady na forko aby jste ho zabanovali.
-
Bluedragon - Amatér
-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1