I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Admin Brano zneužíva svoje prava

Příspěvekod adrijan » 08 lis 2023, 22:22

Zdravim, chcem podať sťažnosť na admina s nickom Brano. Hral som na serveri dust 2 only 1. Admin mi dal Ban a kickoval ma za to, že som mu napísal, čo si myslím. A teda, že by mu mali odobrať prava. Nič iné,urážlivé som mu nepísal, na to aby me realne ten Ban patril. Samozrejme nezabudol banovat aj ostatných hráčov, len za to, že mu tam niečo napísali. Ale ostatných neriešim. Riešim seba a to, že má bezdôvodne zabanoval a obmedzoval na hre. Takto to dopadne,keď sa k adminovaniu dostane hocikto.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

[V] Admin Brano zneužíva svoje prava

od Rumcajz » 08 lis 2023, 22:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin Brano zneužíva svoje prava

Příspěvekod Brano21 » 08 lis 2023, 22:44 VIP

adrijan píše:... som mu napísal, čo si myslím. A teda, že by mu mali odobrať prava...

Žiadnemu adminovi sa v hre nemáš vôbec vyhrážať tým, že by mu mali byť odobrané práva.
Pokiaľ nesúhlasíš s tým ako admin zasahuje do hry tak od toho tu máš sťažnosť..

V daný moment bol na serveri pomerne veľký bordel z hľadiska chatu, kde ste viacerí boli upozorňovaný (písomne, slovne, kickom až banom) na vaše správanie.

Konkrétny ty si dostal trest za tieto veci.:
2023-11-08 21:47:47 tyvole cisto hra v demokratickej krajine. napises daco a plačko hned banuje lebo ho nemaju radi. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:48:24 ja neviem kto to je ale nech mu odoberu prava ihned. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

2023-11-08 22:02:54 napisal som len, ze by ti mali odobrat prava. to je vsetko. ziadna nadavka nic. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 22:06:29 brano za to, ze si mysli, ze by ti mali odobrat prava sa davaju bany a kicky?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

U teba takéto niečo sa nestalo prvýkrát však...
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod adrijan » 08 lis 2023, 22:48

Tebe musí dobre oné. Ako sa ja tebe vyhrážam odobratím práv, keď ti napíšem, že si myslím, že by ti mali byť odobrané práva? Neprekrucaj realitu na svoj obraz,, len preto aby si si obhájil neoprávnene bany a kickovanie zo serveru. Reálne ja tebe žiadne vyhrážky ani dávať nemôžem, lebo nemám moc na to, aby som ti práva odobrali. A už z kontextu vety je jasné, že sa ti nevyhrazam, ale píšem to, čo si myslím. Takze sa najprv nauč čítať s porozumením a potom banuj. Bol by som rád, ak by si toto prezrel hlavný admin.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Dejvii » 08 lis 2023, 22:49

Ahoj,

Vidim stažnosť od teba tak sa tiež rád ku nej vyjadrím.
Tvoje správanie na servery nieje moc ukážkové a dovolil by som si povedať že je niekedy až moc za hranou, rád sa vysmieváš ludom a používaš nevhodné pomenovania ktoré by si si mohol odpustiť.

"gejka,gej" a podobné nezmysli.

Ja mám tiež občas chuť niekomu niečo napísať ale hryznem si do jazyku, a fungujem dalej.
Možno ty si na nejaké správanie zvyknutý ale nemusí ho každý tolerovať. :)

Vedúci admini, vyjadril som si len svoj názor a zastal kolegu :) - viem že sa sem nemame vyjadrovať, pardón. :)
Váš Ave
Dejvii
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod adrijan » 08 lis 2023, 22:50

A podotýkam, dostal som 2x Ban na chat a 2 Kick zo serveru. :) mám odfotene aj to, ako po mojej otázke či sa dávajú Bany za to čo si myslím, si mi do 5 sekúnd dal Ban na chat. Žiadna urážka tam nebola. Žiadne vyhrážanie ako tu prekrucas.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod adrijan » 08 lis 2023, 22:54

Dejvi cavik, moje správanie na serveri poznajú všetci, robím si srandu zo slov ako sú gej,atď. Nie som jediný. Nikoho tým neurazam, s každým s kým si tam píšem chápe moju "srandu" a píšu mi to isté. Absolútne tieto veci nie sú myslené ofenzívne na ostatných ľudí, skôr sa na tom bavíme. Ale vlastne chápem prečo sa kolegu zastavas. Lebo reálne v tomto prípade mi dal úplne bezdôvodný BAN a teraz si ho potrebuješ obajit tým, že mňa vykreslis ako zle spravajuceho sa. Lenze ja som sa v danom momente nesprával žiadnym spôsobom vulgárne ani agresívne voči adminovi. A napriek tomu mi dal BAN. Ja som mu napísal úplne normálny vetu,respektíve otázku. :) nijak som ho neurazal, čiže to ako sa pomimo správam na serveri,okej beriem. Lenže v konretny moment keď som dostal Ban, som ho dostal za úplny nezmysel. Nie za nadávky. Dik. :)
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod adrijan » 08 lis 2023, 23:02

A ďalšia vec na ktorú chcem upozorniť je, že admin Brano dokonca klame aj vo vyššie uvedenom príspevku. Žiadnym spôsobom ma slovne a písomne neupozornoval. Dobre, že si tam nedodal že si ma upozornil osobným listom či prostredníctvom oficiálnej sťažnosti cez prezidentku. Vymýšľaš si a klameš. Mám sfotene , ako si písal do chatu, že ty nie si nič povinný vysvetľovať a na nič upozorňovať. Keď som si žiadal od teba vysvetlenie za Ban a kick, tak si ma ignoroval,alebo si ma kickol znova.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod harlequin » 08 lis 2023, 23:13

Dobrý večer všetkým,

musím konštatovať, že to čo dnes tzv. Braňo na d2 predvádzal, som v živote nezažil.. ja som bol tiež jedným z hráčov, ktorým "admin" Braňo udelil ban (10 min vraj za nadávky).

Prosím v tejto súvislosti tzv. "admina" Braňa, aby doložil tie nadávky, za ktoré to bolo - pokojne k tomu vytvorím aj samostatnú žiadosť, ale vzhľadom k tomu, že sa jednalo o 30 minút, kedy Braňovi trošičku preplo a odbavoval sa na viacerých hráčoch súčasne, považoval som za vhodnejšie sa vyjadriť priamo tu.

Myslím si, že by sa malii ozvať aj ďalší hráči, ktorí sa stali terčom flagrantného zneužívania práv.

Pre ilustráciu mentálnej výbavy tohto admina som vybral pár jeho citátov:

2023-11-08 22:08:44 nie som povinny hracom vysvetlovat dovody banov.

a v zápätí, po tom, čo porozdával X bezdôvodných banov sa nechal počuť že:

2023-11-08 22:10:10 admina mas respektovat a nie sa do neho navazat a zhadzovat ked mas problem tak si zaloz staznost.

To ma trošičku zarazilo v kontexte tej úbohosti ktorú vyše pol hodinu predvádzal, tak som napísal:

2023-11-08 22:12:00 typek da 10 bezdovodnych banov a potom ziada o respekt :D.

Po tomto ma tzv. "admin" Braňo kickol. Čo už.
Za smutné považujem, že na serveri sa nachádzal aj iný admin a hráčov sa nezastal, hoci zneužívanie práv bolo zjavné a opakované.

Dúfam, že tzv. "admin" Braňo o práva na d2 príde, nerobí dobré meno nikomu z Vás.

Pekný večer
HarLequin
harlequin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Str1X92 » 08 lis 2023, 23:42

Taktiež som dostal bann na chat,pričom som žiadnu nadavku nenapisal , ako píše Harle,toto je jasne zneužívanie adminských práv na serveri.Ostatní admini boli na serveri detto a žiadna reakcia ,dokonca ďalší hráči ktorý písali nadavky smelo v tom pokračovali a nedostali žiadny bann na chat.Dokonca hrač s menom Legendary pisal nadavky,tušim že je admin,alebo bol...to už je trochu na zamyslenie .Vedenie GS by už si mali trochu urobiť poriadok s poniektorými členmi ,pretože to je čista anarchia.Ak ma braňo v realnom živote nejaké problemy,pripadne ma zlého psychiatra,odporúčam mu vyhľadať odbornejšiu pomoc.

Str1X
Str1X92
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rab1n » 08 lis 2023, 23:46

Už som myslel ze sa tu nebudem vyjadrovať lebo vačšinou to nemá absolútne žiadny význam, ale musím potvrdiť, že Harlequin píše len pravdu. Ten chlapec "Brano" vyprázdnil server za 2 minúty len kvoli tomu, že hráči slušne písali svoj nazor a poďalšie... ako vôbec môze mať práva človek ktorý neovláda hru?? šak jeho rozbije aj Sabinka či Mončuču...
Neskutočné niečo...
Rab1n
Amatér
Amatér

Příspěvekod Brano21 » 09 lis 2023, 00:06 VIP

Strix
2023-11-08 21:44:56 brano ty sopliak radsej hraj a nezneuzivaj tie prava. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

kick
2023-11-08 21:46:32 chlapce..si sopliak a hras formu :D..ty ako admin sa nevies vobec chovat..clovece. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

ban

Po bane na chat si poukazoval na svoju inteligenciu skrz nick, kde si si tak isto odniesol ban.
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1829

Adrian
Správne pred samotnými banmi si dostal kick až potom ban. Ako pri jednom tak aj pri druhom....

Brano píše:2023-11-08 21:46:22 ked nevies co pises tak to je blbe. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:46:06 nevies sa spravat. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Táto časť platila na iného hráča ale pokiaľ vieš, že na niečo podobné iných hráčov upozorňujem aby to nerobili a ty to schválne začneš robiť tak to je veľmi blbé až hlúpe.

Pre info 10 minútový mute ban a ten dôvod v ňom je pevne daný a slúži ako mute na ukľudnenie (spam, provokácia, vyhrážanie, rasizmus, nadávky...)

Hráčka (Tereza) sa spýtala prečo dostávajú bany. Ja nie som povinný ani iný admin vysvetľovať iným hráčom prečo dostali ban atď. čiže toto
2023-11-08 22:08:44 nie som povinny hracom vysvetlovat dovody banov. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Bolo len pre ňu...

Harley
Do voicu si povedal pár provokačných viet typu
Si horší admin než hráč.

Povedal som ti do voicu aby si sa ukľudnil ale povedať si si nedal.
2023-11-08 21:45:26 pravda sa ti tazko pocuva. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:46:21 brano tu dava bezdovodne kicky :D. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

kick
Spýtal si sa na dôvod a ten som ti dal ako "provokácia".
2023-11-08 21:47:21 znie to neuveritelne. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:18 si este horsi admin ako hrac. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-11-08 21:47:12 provokacia? ja som to myslel vazne. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

ban

Potom čo ti ban vypršal tak si mal naďalej svoje nezmyselné reči a robil si sa "hlúpym" tak som ti to jasne vysvetlil.
2023-11-08 22:10:10 admina mas respektovat a nie sa do neho navazat a zhadzovat ked mas problem tak si zaloz staznost. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Rabin
Ty si dostal len kick zo servera.
2023-11-08 22:10:06 sa hadas s 15 rocnym degesom Harle.. zbytocne. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Ďalej som tam od teba nič nevidel, kde si to možno pochopil, že ako sa máš správať.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Rab1n » 09 lis 2023, 00:09

Chlapci vyjadrite sa. Ja na toto nemam energiu.. dam ti len jednu radu Branko. Zapni si s botmi assault na easy potrenuj polroka, nech si tie "práva" zasluzis a nie si na hanbu.
Rab1n
Amatér
Amatér

Příspěvekod Str1X92 » 09 lis 2023, 00:19

tieto citaty co si tu prilepil,su dovod na to aby si dal hracovi kick?,..toto som este nezazil na ziadnom hernom portali .Ak by som pisal nadavky,pochopim ok kick..ale za tieto slova?..Ty nebudes normalny chlapec..Dalsia vec,preco nemas rovnaky meter na kazdeho hraca??..pozriem chat..Legendary napr..hrac..sucasny admin alebo byvaly,pise nadavky..a ty sa tvaris ze si admin adminov ktory dodrziava poriadok na serveri?mali by Ti odobrat prava okamzite,...kazis zabavu a odreagovanie .Na takychto banalitach sa pekne ukazuje ako si mentalne na tom.Ostatni admini su o dost akceptovanejsi od teba.
Okamzite by Ti mali odobrat prava....
Str1X92
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod harlequin » 09 lis 2023, 00:36

Milý Branko,

takže ban som dostal za to, že som napísal, že si ešte horší admin ako hráč. Tvrdím to aj tu a teraz, nie je to žiadna provokácia ani urážka, ale holý fakt.

Uviedol si čo som napísal ja, dovoľ mi teda aby som ti pripomenul, ako si mi na moju faktickú poznámku zareagoval ty, zrekapitulujem ti teda našu 2-vetovú diskusiu, po ktorej si mi udelil ban na chat:

2023-11-08 21:47:18 harlequin si este horsi admin ako hrac

2023-11-08 21:47:20 Brano o to horsie pre teba

Ako vidno, ty si dal sám a bez problémov najavo, že si si plne vedomý, že sa na mne chystáš odbaviť zneužitím práv ako aj na ďalších hráčoch. Jediné čo môjmu bezdôvodnému banu predchádzalo bol bezdôvodný kick za to, že som si dovolil zastať sa iného hráča, ktorého si ako inak, taktiež bezdôvodne kickol. A spravil by som to bez problémov znovu, ty si sa totiž adminom nemal nikdy stať a liečiš si na d2 len svoje komplexy.

Niektorý z predrečníkov to už naznačil, nechcel som do tej roviny zachádzať, ale ty nielen, že nespĺňaš elementárne morálne predpoklady aby si o čomkoľvek kdekoľvek rozhodoval, ale ešte aj herne si na tak nízkej úrovni, že skrátka nemá absolútne žiaden zmysel aby si mal práva na d2. Dal si niekedy niekomu ban za wh, ab, aimlock, atď? Mimo DIPčkárov čo lietajú so SH po mape pls....
harlequin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Brano21 » 09 lis 2023, 00:47 VIP

Harley píše:2023-11-08 21:47:12 provokacia? ja som to myslel vazne. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Brano píše:2023-11-08 21:47:20 o to horsie pre teba. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Takto to má byť správne :)

Ale cením si tento tvoj pokus.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy