• Stránka 1 z 1
[V]Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
Ahoj dnes okolo 16:30 ma hore uvedení admin z nejakého dôvodu zabanoval do hry na 24 hod a ja nechápem prečo prosím o potrestanie
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
[V]Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
Ahoj hráč je problemový neviem presne ako sa dostal k mojim osobným fotkám tak som to riešil z grosem a dohodli sme sa nad tým že ak bude uverejnovať nadalej moje fotky bany sa mu budú predlžovat tu dokladam ako dokaz kde hráč spreyuje moje fotky formáte sprey loga naposledy dostal ban z upozornením ak si nezmení avatar tak mu budem predlžovať bany https://ctrlv.cz/yie0
-
DogymanGs - Spamerův sluha
Re: Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
Je ve tvém zájmu jestli si to spraylogo změníš nebo ne, já tě na to už upozorňoval na serveru.Očividně ti to je u prdele proto se není čemu divit že máš ban.
Když to nejde po dobrém tak to půjde po zlém, stížnost se zamítá.
Když to nejde po dobrém tak to půjde po zlém, stížnost se zamítá.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
Pane admine to moje spray logo nebolo priznávam sa mal som ho ale ako náhle som dostal ten 2 hod ban som si ho zmenil a ako dobre viem tak sa ten obrázok bol ešte niekoľko krát použiti aj po mojom odchode tak poporosim vysvetlenie!!!!!
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Re: [V]Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
A ako dobre viem tak fotky maš verejne a je moja vec ake si dam spray logo ak nuraza alebo nieje vulgarne a ak sa hanbiš za to ako vypadaš tak maš smolu rob stim dačo 

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
• Stránka 1 z 1