• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Admin JailBreak
Admin Práva
Ahoj, rád bych požádal o práva na JailBreak Serverech
Nick ve hře: Anchel
Nick na Fóru: Anchel
Profil na fóru: anchel-u54928.html
Věk: 14 let (14.3.2003)
Steam nick: #GS.cz Anchel
Steam ID: STEAM_0:0:193466490
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35687
Nějaké Bany nebo prohřešky na GS: Asi před dvěma týdny jsem dostal ban na Furien 2 za Txt. a to jsem ještě neměl originální hru Cska. Ban zde: post753499.html?hilit=Anchel#p753499
Něco o sobě: Jmenuji se Miroslav, Narodil jsem se 14.3.2003 v Českých Buďejovicích. Chodím do Trhosvinenské Základní školy. Rád jezdím na Penny Boardu nebo na bruslích. Když jsem měl svůj první počítač kamarád mi řekl o csku nevěděl jsem jak se to hraje ani co se tam dělá tak mi řekl že hraje na tomto portálu a že mi tam Admini rádi pomůžou. A dnes chci pomoct ostatním i já.
Proč chci na GS Adminovat? protože když jsem začínal hrát Admini mi pomáhali teď chci pomoct já jim a taky rád pomůžu hráčům co si neví rady, také bych se rád podílel na rozvoji GS komunity. A spolu s ostatnímy Adminy pomáhat a čistit servery od hackerů.
Děkuji za váš čas strávený u mé přihlášky do A-Teamu
Ahoj, rád bych požádal o práva na JailBreak Serverech
Nick ve hře: Anchel
Nick na Fóru: Anchel
Profil na fóru: anchel-u54928.html
Věk: 14 let (14.3.2003)
Steam nick: #GS.cz Anchel
Steam ID: STEAM_0:0:193466490
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35687
Nějaké Bany nebo prohřešky na GS: Asi před dvěma týdny jsem dostal ban na Furien 2 za Txt. a to jsem ještě neměl originální hru Cska. Ban zde: post753499.html?hilit=Anchel#p753499
Něco o sobě: Jmenuji se Miroslav, Narodil jsem se 14.3.2003 v Českých Buďejovicích. Chodím do Trhosvinenské Základní školy. Rád jezdím na Penny Boardu nebo na bruslích. Když jsem měl svůj první počítač kamarád mi řekl o csku nevěděl jsem jak se to hraje ani co se tam dělá tak mi řekl že hraje na tomto portálu a že mi tam Admini rádi pomůžou. A dnes chci pomoct ostatním i já.
Proč chci na GS Adminovat? protože když jsem začínal hrát Admini mi pomáhali teď chci pomoct já jim a taky rád pomůžu hráčům co si neví rady, také bych se rád podílel na rozvoji GS komunity. A spolu s ostatnímy Adminy pomáhat a čistit servery od hackerů.
Děkuji za váš čas strávený u mé přihlášky do A-Teamu

EVIP JailBreak #7 mini
EVIP Furien #2
EVIP Furien #2
-
Anchel - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Admin JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin JailBreak
Vzhľadom na tvoj vek a ďalšie podmienky, ktoré nesplňuješ ťa odkazujem na akadémiu.
Nezabúdaj na (ne)maličkosť, že prehľadnosť žiadosti nespočíva vo využití množstva farieb.
Zamietnuté
Nezabúdaj na (ne)maličkosť, že prehľadnosť žiadosti nespočíva vo využití množstva farieb.
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1