I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admin JimCarry

Příspěvekod OMV » 15 úno 2016, 12:47 VIP

Zdravím.

Už dlho som sledoval adminove chovanie na serveri. No nepodal som naňho sťažnosť, ale už bolo toho priveľa. Tak som sa teda rozhodol, že ju už podám. Dnes na mape jail_brazilian som zabil hráča ktorý odstúpil z čiary. Po kille sa začal admin so mnou hádať, že ten hráč neodstúpil od steny a, že som mu dal FK. Žiadny FK som mu nedal. To som mu aj povedal. No on sa som mnou hádal tak som mu povedal, že po mape si stiahnem HLTV a tak som aj spravil. On mi napísal, že nech si pozriem aj "stream". Potom ma neoprávnene grabol. Spýtal som sa ho "za čo si ma akože grabol?" On mi odpovedal "za čo asi? Brániš im v atrakcií". Absolútne som nikomu v atrakcií nebránil ani nijak neprekážal. No zase sa potom hádal. Ešte mi aj do chatu napíše, že furt dávam FK a nemám fragovať. Tak ako prepáč ale fraguješ sám a na serveroch sa ako admin chováš si myslím z môjho hľadiska až prehnane. Zatiaľ odo mňa všetko.

Viac v deme (HLTV) : Na tej čiare [čas : 4:47] [Vonku pri atrakcií : 18:05 ]

http://leteckaposta.cz/720407656
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Admin JimCarry

od Rumcajz » 15 úno 2016, 12:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin JimCarry

Příspěvekod JimCarry » 15 úno 2016, 13:00 VIP

Ako som spomínal, na servery sa chováš netolerantne k ostatným hráčom/administrátorom. Pozeral som sa na hráča a nezdalo sa mi, žeby odstúpil od čiary. Tak som ti to povedal. Pokiaľ nakoniec je na deme vidno, že odstúpil, tak v poriadku, kill oprávnený. K tej druhej situácií. Boli sme vonku a ja som im ukazoval atrakciu. Vy CTčka samozrejme ste ju skúšali tak isto, no bol som vám otočený chrbtom. Následne som poslal 2 hráčov pred rebrík a povedal "Ctčka choďte preč odtiaľ". Ty si tam stál (z môjho pohľadu to vyzeralo, že stojíš v atrakcií), tak som ťa aj s drewom odhodil. Ty samozrejme si začal hneď spamovať voice s rečami "prečo ma grabuješ" tak som ti odpovedal.

No teraz mimo situácie. Snažil som sa tolerovať tvoje chovanie na serveroch. Pred nedávnom (zhodou okolností na rovnakej mape) som predýchal tvoje nadávky, FK, urážky a snažil sa to brať s humorom. Môj pohár ale už pretiekol. Mal by si sa naučiť rešpektovať ostatných hráčov/adminov na servery a nesprávať sa ako pán boh. Jasné, každý robíme chyby. Ale dobré je, si ich priznať. ;)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMV » 15 úno 2016, 13:20 VIP

eSimpLE píše:Ako som spomínal, na servery sa chováš netolerantne k ostatným hráčom/administrátorom. Pozeral som sa na hráča a nezdalo sa mi, žeby odstúpil od čiary. Tak som ti to povedal. Pokiaľ nakoniec je na deme vidno, že odstúpil, tak v poriadku, kill oprávnený.

lož lož a lož.. ty na toto doplatíš.. čo si si tu vymyslel.. neber to ako vyhrážku.. áno kedysi som sa choval ako blbec to som spomenul aj v žiadosti o práva ale už som s tým dávno prestal tak neviem čo tu vyťahuješ minulosť. Bavíme sa o tom, čo si spravil ty dnes a nie čo bolo 2-3 mesiace dozadu.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JimCarry » 15 úno 2016, 15:26 VIP

Presne o tomto hovorím Deejays. Rovnako, ba aj horšie sa vyjadruješ v hre. Vyhrážaš sa/provokuješ/správaš sa netolerantne. Pokiaľ chceš ešte na moju správu reagovať, napíš mi PMku. Tu už to necháme na kompetentých a nebudeme to tu spamovať.

PS: Situácia, ktorú som spomínal sa stala asi týždeň do zadu.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 úno 2016, 16:25

Admin si stáhne demo, koukne na něj a napíše tady omluvu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JimCarry » 15 úno 2016, 17:06 VIP

Po zhliadnutí dema súhlasím s killom Tigra, ktorý naozaj už na čiare nebol. Tak isto, keď prižmúrim oči nad tým, že si si to tam skúšal a nestrážil ma sa ti ospravedlňujem za grab, pretože si naozaj nestál v dráhe ako som to ja videl ale asi 40 centimetrov za ňou.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 úno 2016, 17:23

Admin bude příště řešit věci s chladnou hlavou.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy