• Stránka 1 z 1
ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN
Zdravím. Dnes 14.1.2016 jsem hrál na gs serveru , kde jsem náhodně potkal admina KOSSA co mě naposledy než vybanoval, tak si semnou tzv pohrál. Udělal mi něco se hrou. Prostě at jsem zmáčknul cokoli kromě chatu , tak jsem se zabil..to bylo zhruba před týdnem... Po čemž jsem nadával tak mi dal i BAn za nadávky.. To jsem překonal.. Jenže jsem musel reinstalovat hru, protože mi to udělalo něco s konzolí.. No a dnes když jsem ho potkal , tak jsem se ho zeptal jestli mi dá na sebe facebook, že bych si s nim chtěl fyzicky promluvit
že to co dělá je čisté zneužití práv.. Beru to, že mě kickne nebo zabanuje za něco co je psáno v pravidlech.. No on si ze mě ještě s tím druhým blbečkem neustále dělali švandu a kickovali mě.. Vlastně vzorec byl jednoduchý.. jsem vznětlivý člověk a naštve mě takřka cokoli, počemž jsem mu napsal vole a dostal zase kick.. Ovšem když už mě pak vysadil na texturu nevim ZDA KOSSO nebo KEAN, tak mi opět po mé reinstalaci před týdnem dojebal konzoli.. Nevim jak, nevyznám se v tom.. Prostě ve hře mi v levém rohu svítil chat, který se promítal i dole.. Chtěl jsem aby mi to dal pryč a on se mi začal vysmívat s tím , že mi xboxe, tedy konzoli doma nevzal a neví co po něm chci.. Asi si umíte představit, že v tu chvíli bych ho nejradši rozsekal hlavou za nohy o asfalt, tak jsem napsal toto : Ta tvoje blondýna říkala, že v posteli nestojíš za nic KOSSO.. po čemž mě ZABANOVAL s důlvodem nadávky do rodiny ... Vidíte v této větě nadávky do rodiny ? nejspíš má i screen tak na něj jsme všichni zvědaví.. Tímto žádám aby mu byla odebrána práva .. Je to jasné zneužití a nyní mam i důkazné video
po konzultaci s kamarádem ho sem dodám 

- artyfreeman
- Kolemjdoucí
ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
KosSo - Spamer
Re: ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN
nevidím ty vulgární slova !! Kde jsou ty nadávky ?
- artyfreeman
- Kolemjdoucí
chlapče slovenský, tady jsi přestřelil

- artyfreeman
- Kolemjdoucí
Byl jsem na serveru, to co jsi tam předváděl, stačilo mě.
Nemáš co urážet něčí rodinu ani někoho přítelkyni, za to jsi dostal ban.
Pořiď si steam a originální cs a nebudeš mít s consolí problém.
Srandu jsme si z tebe dělali, protože jsi nám vyhrožoval jací jsem online hera a jak by jsi nám rozkopal všem rypák. Připadalo nám to opravdu dost směšný.
Nemáš co urážet něčí rodinu ani někoho přítelkyni, za to jsi dostal ban.
Pořiď si steam a originální cs a nebudeš mít s consolí problém.
Srandu jsme si z tebe dělali, protože jsi nám vyhrožoval jací jsem online hera a jak by jsi nám rozkopal všem rypák. Připadalo nám to opravdu dost směšný.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
nemáš nikomu nadávat do rodiny , pak se nediv že si dostal
stížnost neoprávněná , bez důkazu
lock
stížnost neoprávněná , bez důkazu
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1