I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admin Kosso, oprávnění stížnosti !!

Příspěvekod Fejk » 22 led 2016, 23:32

Sever:oldschool
nick: KosSo
sit: STEAM_0:1:60244026

Oprávnění stížnosti : kosso-public-old-school-t106592.html --- Taky neoprávněny ban !

kosso-t104329.html ------ Tady objet změnil mapu !

stiznosti-na-admina-kosso-public-old-t86386.html --- Tady udělyl mě ban neoprávněně !!

admin-bs-kosso-t81786.html ----------- Tady se sám admin příznal ke změně mapy :twisted:

Tak že chápu že si každej omě myslíte všeli co jsem prostě neodbytný , A proto už vás poněkolikáte žádám aby ste sním něco udělaly !! Ne jen že si mění opakovaně mapy na severu ale provokuje hráče aby je mohl zabanovat třeba Kickem nebo slaytem a pak každej doněho hučí a von ma stoho radost protože uděluje bany . Admini HLSA asi vaše rázní upozornovaní admina kosso bylo kníčemu , protože si nadale děla co chce ! Když si povšimětě že se jeho změny mapy několikrát opakuji , Tak se prosím zamyšlete jestli by měl být nadále admin i když vaše rázné upozornování stále přehliží , mi hračí máme ban za porušení pravidel pohoda ale admini by měly mít větší tresty za porušení pravidel protože nám mate jít příkladem .
Fejk
Zkušený
Zkušený

Admin Kosso, oprávnění stížnosti !!

od Rumcajz » 22 led 2016, 23:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin Kosso, oprávnění stížnosti !!

Příspěvekod Jadberg » 23 led 2016, 07:25

Super že tu vytahuješ záležitosti, které jsou x měsíců staré. Admin může pochybit i já můžu pochybit, ale nemění to nic na tom, že je na nás jak svoje administrátory potrestáme.
Stížnost bezpředmětná, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy