• Stránka 1 z 1
Admin Lemur?! Furien7
Neplnenie povinností na Furien 7 adminom...... Lemur ?!..... Neustále jeden či dvaja hráči liezli po nebi čo je v pravidlách jasné napísane že nesmú že sa to berie ako txt demo stiahnuté nemám pretože sa to stalo cca 10 min. do zadu a nieje ešte na nete takže stiahnuté nemám... Myslím že toto by dostatočne stačilo...Lemur aj v minulosti sa "náhodou" "preklikol" a dal 5-6 hráčom kick a tak aj 3-4 kolá za sebou iba "náhodou"...Kebyže náhodou vám bolo potrebné aj demo stačí si ho stiahnuť ako uvádzate na vlastnej stránke že sa dá stiahnuť myslím že to vám problém nebude robiť čas okolo 19:25-19:40 3.3.2015
Ďakujem
PS:Dúfam že sa to bude nejako riešiť.
Ďakujem
PS:Dúfam že sa to bude nejako riešiť.
-
FurienGamer - Kolemjdoucí
Admin Lemur?! Furien7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Lemur?! Furien7
admina jsem kontaktoval, určitě se sem vyjádří. 

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
1. Ja nemam oči všade... Nevidím to čo vidíš ty.. A určite nemám v pláne byť celý čas v specte a pozerať kto lezie po txt.. Ak si niekoho videl na txt, tak to screeni a daj na web, alebo mi to pošli to správy.. Je vás na servery 25, ak si myslíš že je to také jednoduché všetko sledovať, nech sa páči, požiadaj si o práva ty a ukáž sa..
2. Rád by som videl nejaký dôkaz, že niekoho kickujem len tak bezdôvodne... Je pravda že sa prekliknem niekedy, hlavne ak kickujem DIP.. ale žeby to bolo 5-6 krát za 3-4 kolá? Buď ja neviem počítať alebo sa ti duplikuje zrak.. A rád by som vedel akému adminovi sa to ešte nestalo.. A keď si myslíš že je to tiež úplne jednoduché a dokážeš sledovať hru+ DIPkára, tak si požiadaj o práva tak ako som tu už raz napísal..
+ si tu bez dôkazov..
2. Rád by som videl nejaký dôkaz, že niekoho kickujem len tak bezdôvodne... Je pravda že sa prekliknem niekedy, hlavne ak kickujem DIP.. ale žeby to bolo 5-6 krát za 3-4 kolá? Buď ja neviem počítať alebo sa ti duplikuje zrak.. A rád by som vedel akému adminovi sa to ešte nestalo.. A keď si myslíš že je to tiež úplne jednoduché a dokážeš sledovať hru+ DIPkára, tak si požiadaj o práva tak ako som tu už raz napísal..
+ si tu bez dôkazov..
-
Lemur2 - Drbna
Poprosim hraca aby dodal dokazy.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Zdravím,
Jsi ve stížnostem a pokud si chceš stěžovat na daného admina musíš doložit důkazy .. Mohl bych udělat také jednu věc a mrknout na to do hloubky pokud vážné máš zájem tuto stížnost rozebírat pošli mi cca čas kdy admin pochybil a mapa, která se hrála v tom dnu mrknu na to .. Pošli mi to do PM ..
Prozatím stížnost zamítám, pokud bych našel chybu admina vyřeším to s ním.
Lock.
Jsi ve stížnostem a pokud si chceš stěžovat na daného admina musíš doložit důkazy .. Mohl bych udělat také jednu věc a mrknout na to do hloubky pokud vážné máš zájem tuto stížnost rozebírat pošli mi cca čas kdy admin pochybil a mapa, která se hrála v tom dnu mrknu na to .. Pošli mi to do PM ..
Prozatím stížnost zamítám, pokud bych našel chybu admina vyřeším to s ním.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1