• Stránka 1 z 1
[V]Admin Lesni Jahoda
nemam tu žiadne dema ani nič také ale tento admin si rieši svoje komplexi na serveroch príde dam mu kill prebíjam a on mi da slap že namam kempiť vraj si mam prečítať pravidlá stal som tam asi 3 sekundy... a v pravydlách je kempenie dlhšiu dobu. vraj si neplnim povynnosti mapy a podobne... tak nech si pozrie toto: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=138045 je tam defuse a plant dosť často.
2018-07-06 13:23:01 lesni jahoda tam a napis stisznost de_blue
2018-07-06 13:22:58 lesni jahoda gs.cz/forum de_blue
2018-07-06 13:22:52 SVKDEVILTO za aký ??? sa sppataj de_blue
2018-07-06 13:22:50 LUKE xD TY KRASO hod de_blue
2018-07-06 13:22:47 lesni jahoda neplneni povinnosti mapy de_blue
2018-07-06 13:22:45 lesni jahoda za kemp? de_blue
2018-07-06 13:22:42 SVKDEVILTO Ako to bolo za co jahoda? de_blue
2018-07-06 13:22:40 lesni jahoda prestan kempit a pln povinnosti mapy priste
minule sme hrali som bol 1 vs 4 písal som mu x krát že nech to poprehadzuje aj to je jedna z úloh admina a odpoveď?
Však si 1st v ranku si dobrý to zvládneš a podobne...
2018-06-30 11:37:31 SVKDEVILTO Možno ale nie, keď sa na mňa vyrútite traja naraz
) ale ok beriem ako výzvu
de_dust2_2006
2018-06-30 11:37:31 lesni jahoda ste rank 1, tak bys mel mit nejaky skill, nie? de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:23 lesni jahoda jsi hodnosť 1 de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:20 lesni jahoda si dobry de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:14 SVKDEVILTO priďte niekto k CT ... ako 4v1 ... vpohode de_dust2_2006
jednoducho magor..
píšem mu že sú hrači afk nie že by im dal kick alebo čo ale on si príde na spavn však jasné ľahkých 16xp.. ale keď boly jeho spoluhráči afk tak neváhal a kick...
kvôli nemu som už pár krát vipol csko pretože ma to normálne pri jeho prístupe prestalo baviť ako nemam na neho slov
tvári sa ako by oslobodil svet nemôže mu nikto ani nič napísať.
admin čo neporadí, nepomôže nikomu okrem seba a ostatných len zhadzuje ak to bude takto ďalej pokračovať končím z gs a najdem si niečo iné...
Majte sa krásne ďakujem za prečítanie a prepáčte že vás oberám o čas..
2018-07-06 13:23:01 lesni jahoda tam a napis stisznost de_blue
2018-07-06 13:22:58 lesni jahoda gs.cz/forum de_blue
2018-07-06 13:22:52 SVKDEVILTO za aký ??? sa sppataj de_blue
2018-07-06 13:22:50 LUKE xD TY KRASO hod de_blue
2018-07-06 13:22:47 lesni jahoda neplneni povinnosti mapy de_blue
2018-07-06 13:22:45 lesni jahoda za kemp? de_blue
2018-07-06 13:22:42 SVKDEVILTO Ako to bolo za co jahoda? de_blue
2018-07-06 13:22:40 lesni jahoda prestan kempit a pln povinnosti mapy priste
minule sme hrali som bol 1 vs 4 písal som mu x krát že nech to poprehadzuje aj to je jedna z úloh admina a odpoveď?
Však si 1st v ranku si dobrý to zvládneš a podobne...
2018-06-30 11:37:31 SVKDEVILTO Možno ale nie, keď sa na mňa vyrútite traja naraz

2018-06-30 11:37:31 lesni jahoda ste rank 1, tak bys mel mit nejaky skill, nie? de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:23 lesni jahoda jsi hodnosť 1 de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:20 lesni jahoda si dobry de_dust2_2006
2018-06-30 11:36:14 SVKDEVILTO priďte niekto k CT ... ako 4v1 ... vpohode de_dust2_2006
jednoducho magor..
píšem mu že sú hrači afk nie že by im dal kick alebo čo ale on si príde na spavn však jasné ľahkých 16xp.. ale keď boly jeho spoluhráči afk tak neváhal a kick...
kvôli nemu som už pár krát vipol csko pretože ma to normálne pri jeho prístupe prestalo baviť ako nemam na neho slov
tvári sa ako by oslobodil svet nemôže mu nikto ani nič napísať.
admin čo neporadí, nepomôže nikomu okrem seba a ostatných len zhadzuje ak to bude takto ďalej pokračovať končím z gs a najdem si niečo iné...
Majte sa krásne ďakujem za prečítanie a prepáčte že vás oberám o čas..
Som normálny chalan CS-ko hrávam už od mála
je to nejaký ten piatok.
Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše
) a tak no

Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše

-
SVKDEVILTO - Amatér
[V]Admin Lesni Jahoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Lesni Jahoda
Ahoj, takže:
1. Dnešní situace:
Začalo kolo a zemřel tvůj spoluhráč, který měl bombu. Tvojí povinností (jako T) je pro tu bombu jít a plantnout ji. Udělal jsi něco takového? Ne. Drop byl tady a ty jsi kempil tady, tudíž jsi dostal slay. 3 vteřiny jsi tam nebyl.
2. Situace asi týden zpátky:
Na serveru bylo celkově asi 8 lidí, bylo to 4 na 4. Tvoji spoluhráči nepatřili mezi ty "nejsilnější", ale fragovali taky. To, že tě tam 3 kola po sobě zabije rusher nebo fire support přece není důvod k tomu, abych to popřehazoval, nemyslíš?
3.
Je rozdíl, když je hráč AFK třeba 5 kol po sobě a taky to, když někdo hraje 2 kola a pak si na 1-2 kola odběhne pryč.
4.
Neporadím, nepomůžu a shazuju ostatní? Když něco takového vidíš, tak proč si nenapíšeš stížnost? Vždycky když vím, tak se snažím poradit a pomoct a nemám důvod někoho shazovat před ostatními. Vzpamatuj se, uvědom si, co píšeš.
Z mojí strany vše.
1. Dnešní situace:
Začalo kolo a zemřel tvůj spoluhráč, který měl bombu. Tvojí povinností (jako T) je pro tu bombu jít a plantnout ji. Udělal jsi něco takového? Ne. Drop byl tady a ty jsi kempil tady, tudíž jsi dostal slay. 3 vteřiny jsi tam nebyl.
2. Situace asi týden zpátky:
Na serveru bylo celkově asi 8 lidí, bylo to 4 na 4. Tvoji spoluhráči nepatřili mezi ty "nejsilnější", ale fragovali taky. To, že tě tam 3 kola po sobě zabije rusher nebo fire support přece není důvod k tomu, abych to popřehazoval, nemyslíš?
3.
SVKDEVILTO píše:píšem mu že sú hrači afk nie že by im dal kick alebo čo ale on si príde na spavn však jasné ľahkých 16xp.. ale keď boly jeho spoluhráči afk tak neváhal a kick...
Je rozdíl, když je hráč AFK třeba 5 kol po sobě a taky to, když někdo hraje 2 kola a pak si na 1-2 kola odběhne pryč.
4.
SVKDEVILTO píše:admin čo neporadí, nepomôže nikomu okrem seba a ostatných len zhadzuje
Neporadím, nepomůžu a shazuju ostatní? Když něco takového vidíš, tak proč si nenapíšeš stížnost? Vždycky když vím, tak se snažím poradit a pomoct a nemám důvod někoho shazovat před ostatními. Vzpamatuj se, uvědom si, co píšeš.
Z mojí strany vše.
-
Tesko - Spamer
4v4 sme boly ale 4 T hráči a ja + 3 boti v ct... ok nerieším to...
Keď niečo také vidím prečo nenapíšem sťažnosť???
Pretože to k ničomu nevedie chodia tam admini sem tam a z nikým nieje problém iba s ním a dokonca boly situacie keď tam bolo viacej adminov na raz a on medzi nimi a dokonca ani tý admini nechápali čo sa tam deje píšem si z niektorimy na steame vychádzame bez problémov keď niečo nieje v poriadku a vidím že je niekto s ních online tak im napíšem a prídu to vyriešiť ale čo sa jahody týka tak dokonca ani oni nemajú takú (moc) aby s tým niečo urobily...
asi aj oni vedia že to je zbytočné. Skúste sa niekto informovať od ostatných adminov..
Jahoda príde na server a prvé čo urobí napíše pár vyhrážok že da ban tomu a tomu za to že sa nam Pán admin zle vyspal alebo prečo ja som na COD často, žiadal som si tam o práva a všímam si keď niečo nieje v poriadku aj keď tie práva nemam keď sa niečo deje vždy ich upozornim alebo zavolám kompetentných.
nieje to až také ľahké vždy vystihnúť niekoho kto porušuje pravidlá tak aby mal človek dosť dôkazov ako si niektorý myslia...
Aj keď dôkazy boly dosť presvedčivé tak som dostal odpoveď že demo je clear a podobne potom som to poposielal priamo niektorým adminom s ktorímy vychádzam a viem že neskovavajú jeden druhého a oni tam tie dôkazy našli lenže s tým aj tak nič neurobia pretože na to nemajú tú možnosť...
ale nevadí každý sa raz opály. Neriešim a ešte raz prepáčte že vás oberám o čas Ďakujem
Keď niečo také vidím prečo nenapíšem sťažnosť???
Pretože to k ničomu nevedie chodia tam admini sem tam a z nikým nieje problém iba s ním a dokonca boly situacie keď tam bolo viacej adminov na raz a on medzi nimi a dokonca ani tý admini nechápali čo sa tam deje píšem si z niektorimy na steame vychádzame bez problémov keď niečo nieje v poriadku a vidím že je niekto s ních online tak im napíšem a prídu to vyriešiť ale čo sa jahody týka tak dokonca ani oni nemajú takú (moc) aby s tým niečo urobily...
asi aj oni vedia že to je zbytočné. Skúste sa niekto informovať od ostatných adminov..
Jahoda príde na server a prvé čo urobí napíše pár vyhrážok že da ban tomu a tomu za to že sa nam Pán admin zle vyspal alebo prečo ja som na COD často, žiadal som si tam o práva a všímam si keď niečo nieje v poriadku aj keď tie práva nemam keď sa niečo deje vždy ich upozornim alebo zavolám kompetentných.
nieje to až také ľahké vždy vystihnúť niekoho kto porušuje pravidlá tak aby mal človek dosť dôkazov ako si niektorý myslia...
Aj keď dôkazy boly dosť presvedčivé tak som dostal odpoveď že demo je clear a podobne potom som to poposielal priamo niektorým adminom s ktorímy vychádzam a viem že neskovavajú jeden druhého a oni tam tie dôkazy našli lenže s tým aj tak nič neurobia pretože na to nemajú tú možnosť...
ale nevadí každý sa raz opály. Neriešim a ešte raz prepáčte že vás oberám o čas Ďakujem
Som normálny chalan CS-ko hrávam už od mála
je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
Výmluvy, že si byl v rohu ani ne 3 vteřiny tě neomlouvají k tomu, abys pro ten drop nechodil. Tvojí povinností je plnit cíle hry, což ty jsi nedělal a akorát si zdržoval hru, proto se není čemu divit že si dostal slay.
Admin konal správně, stížnost neoprávněná.
Admin konal správně, stížnost neoprávněná.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1