Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P] admin / Mirage #1

Příspěvekod tooprotobepro » 09 led 2022, 19:41

Ahoj

Nick na servery: llll
SID: STEAM_0:1:525078947
Sekcia, na ktorú chcem práva: Aim servery / Mirage Only #1
Vek: 21 rokov
Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=509074
Bany, ktoré som dostal: žiadne bany

Niečo o mne, prečo práve ja:

Pracujem už pár rokov ako object manager v Bratislave, práca nie je až tak časovo náročná ako sa mi zdalo zo začiatku, takže mám možnosť naplno sa venovať aj ďalším záľubám.

V minulosti som bol adminom na Gamesites na Knife serveroch #1, #3 a #5 Counter Strike 1.6 za pôsobenia Server admina Jizzyho, HLSA gr0w alebo KOFOLA, na Public serveroch za Server admina Cappyho. Hranie ma vtedy bavilo, bol som vtedy ešte mladším hráčom. Pôsobil som aj na iných herných portáloch ako admin/turnajový/ligový na lige ešte cs 1.6.
Hrávam hry od roku cca 2010, na csgo som prešiel hneď po vydaní hry ale tým, že som mal počítač, na ktorom to bolo nehrateľné tak som prestal a začal hrávať možno 2015 na lepšom počítači, kde sa to dalo. CSGO som prestal hrať asi na konci 2018, predal som môj účet a skiny a znovu som začal v roku 2019 odznova. Mám na pláne tento mesiac kúpiť nový počítač, aby som mal možnosť hrať bez obmedzení CSGO aj ostatné hry a celkovo pre lepšiu prácu na počítači.

Snažím sa byť aktívny v rámci mojich možností čo najviac. Adminovanie ma bavilo a rád by som sa znovu k tomu vrátil. Som nekonfliktný človek, dá sa všetko vyriešiť rozumne. Zvládanie akýchkoľvek situácii mám prejdené aj z osobného života, z práce. Gamesites portál mám v obľube. Rád si pozriem demá hráčov zo serveru a ich hru, pomôžem s dodržiavaním pravidiel na servery. Bol by pre mňa určite zaujímavý post cheathuntera ale to som tu zatiaľ nenašiel vo fóre.

Ďakujem
tooprotobepro
Zkušený
Zkušený

[P] admin / Mirage #1

od Rumcajz » 09 led 2022, 19:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: admin / Mirage #1