I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]ADMIN N** free kicky

Příspěvekod childhood » 15 říj 2022, 10:10 VIP

realne mi dochazi nervy s takovejma idiotama s prominutim na dustech, si tam prijdu zahrat hru proste pohoda jahoda a pak tam prijde typecek admin N* a hned do me vali jak nemam campit na spawne

asi 5 adminu mi reklo, ze na spawne muzu byt dokud neni plant bomby, kdež pak musim utikat na plant a chranit bombu do prichodu CT, takze by me zajimalo co ten vajecny admin ma za problem

rozebereme si to:

Je povinnost plnit cíl mapy (plant, defuse ...)

1. Takže CT musí chránit PLANTY (takže teoreticky by neměli campit na spawne budto u T ale i u CT, řekl by jsem, že by to mělo být 100% zakázané, protože když rushuje T mid a jde třeba na B tak na CT spawne jsou 4-6 CT kteří ho dají do zad. To samé může použit Terorista na T spawne, ale dostane za to kick/ban/slay. To mi nepřijde asi logicky, co myslíte?

2. T má plnit cíl mapy, tudíž když začne kolo asi minutu je polovina T na spawne a děrujou katy a všechno možné, poté až spadne bomba tak by asi hráči měli jit k te bombě a dát plant samozřejmě a nenahánět si killy = slay / kick když to je opakovane.

3. TOTALNE vase logika adminu, 10 sekund možná aj mene zbyva do konce kola a T položi, vaše logika normalne saha az vole do obrovsky prde*** xD jako realne jak muzes stihnout defuse za 5 SEKUUND KDYZ SI OD TOHO PLANTU TREBA NA A PLANTU a ses na BCKU, totalni demence adminu.

6) Je zakázáno kempovat delší dobu!

KAMO delši doba znamena co? 15 sekund a pak admin pičuje že campim? co to je za logiku?

Aby jsem uvedl na pravou miru, ja nejsem cely cas na spawnu, pohybuju se po mape, chodim do kat, chodim na mid.

To ze adminek je zakomplexovany vuci me ze me asi k smrti nenadvidi je jeho PROBLEM, TAKZE!

asi tak no, vysvetleni kicku? nerekl by jsem ze jsem te provokoval, jestli mas tak v haji psychiku ze te vyprovokuje to, ze napisu typkovi at nereaguje na nas chat tak ses aasi nemocnej...

DIKY za vyjadreni :)
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

[Z]ADMIN N** free kicky

od Rumcajz » 15 říj 2022, 10:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMIN N** free kicky

Příspěvekod N212 » 15 říj 2022, 10:12

Ja som ti kick nedal.
Obrázek
N212
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod childhood » 15 říj 2022, 10:15 VIP

JO, uz to vime, tak at se ozve ten nemocnej typek :DD ZMENTE TO na jeho nick pak
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 15 říj 2022, 10:41

Skoro vše, co jsi napsal je nesmysl. Dodej důkazy o pochybení admina, pak se bude stížnost řešit, v opačném případě to rovnou locknu.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod childhood » 15 říj 2022, 10:48 VIP

dobre, daj lock. pristi zadost dam dukazy bo cekat na hltv nebudu a demo nemam bo admin mi dal kick a demo se neuložilo :)
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 15 říj 2022, 10:51

Ok. Pokud budeš příště psát nějakou stížnost, tak s důkazy a slušněji ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]ADMIN N** free kicky

Příspěvekod eXtr3mer » 15 říj 2022, 15:58

childhood píše:asi 5 adminu mi reklo, ze na spawne muzu byt dokud neni plant bomby, kdež pak musim utikat na plant a chranit bombu do prichodu CT, takze by me zajimalo co ten vajecny admin ma za problem

Podobne ako pri poslednej sťažnosti ťa žiadam o dôkazy k tomuto tvrdeniu, pretože ak je to pravda, tak týchto adminov budeme musieť znovu preskúšať z pravidiel, aby podobná situácia už nenastala... Ak to pravda nie je, tak budem nútený potrestať ťa za klamstvá a za pokus o poškodenie admin teamu...

Ku zvyšným bodom len stručne doplním pár informácií:
1. CT zo svojho spawnu dokážu kryť niekoľko častí mapy, T môže cvhíľu kryť spawn, ale má povinnosť ho v určitom čase opustiť
2. Približne takto to funguje
3. 35s na defuse je dosť na to, aby CT prešli z A na B
4. 15s je veľmi dlhá doba, hlavne ak v okolí nie sú žiadni enemy hráči, ale záleží na situácii
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod childhood » 15 říj 2022, 16:15 VIP

eXtr3mer píše:
childhood píše:asi 5 adminu mi reklo, ze na spawne muzu byt dokud neni plant bomby, kdež pak musim utikat na plant a chranit bombu do prichodu CT, takze by me zajimalo co ten vajecny admin ma za problem

Podobne ako pri poslednej sťažnosti ťa žiadam o dôkazy k tomuto tvrdeniu, pretože ak je to pravda, tak týchto adminov budeme musieť znovu preskúšať z pravidiel, aby podobná situácia už nenastala... Ak to pravda nie je, tak budem nútený potrestať ťa za klamstva a za pokus o poškodenie admin teamu...

Ku zvyšným bodom len stručne doplním pár informácií:
1. CT zo svojho spawnu dokážu kryť niekoľko častí mapy, T môže cvhíľu kryť spawn, ale má povinnosť ho v určitom čase opustiť
2. Približne takto to funguje
3. 35s na defuse je dosť na to, aby CT prešli z A na B
4. 15s je veľmi dlhá doba, hlavne ak v okolí nie sú žiadny enemy hráči, ale záleží na situácii

Díky za vysvětlení, aspoň někdo je toho schopen.

Já nelžu.
Důkazy mohu doložit, ale maximálně HLTV protože když jsem na D2 tak moc netočím svoje dema jelikož ve většina nahlásím Nadávky v podobě [Screenshotu], či-že jedině ty HLTV mohu dodat.

Ale musím ty důkazy asi prvně dohledat, bo hledat dny a čas to bude na můj mozek náročný.

Ale super příklad jsou ty 10 minutový bany. Já dostanu ban bez upozornění a sotva jsem došel na server a týpek si jede 10 minut v kuse totální trash talk a ani ban nedostane. MAX! Upozornění.

Či-že se pokusím do dneška / zítřka dodat vyčasované DEMO / HLTV.

Díky. :roll:
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Fluffs » 16 říj 2022, 12:47

Zdar,

kick jsem Ti dal já, Svobi. Tvoje neustále otravovani a ponižování A - teamu, mě přestalo bavit. Dostal jsi několik upozorňování, ze se mas chovat s uctou + dalsich několik vysvětlení ohledně pravidel, že T prostě na spawnu nemají být (pokud neni plant), jelikož mají plnit cíl mapy. I přes upozorňování jsi nedokázal pochopit nic. Tve urazeni a ponižování admin teamu bylo už za hranicí - kick.
Fluffs
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod childhood » 16 říj 2022, 13:24 VIP

Fluffs píše:Zdar,

kick jsem Ti dal já, Svobi. Tvoje neustále otravovani a ponižování A - teamu, mě přestalo bavit. Dostal jsi několik upozorňování, ze se mas chovat s uctou + dalsich několik vysvětlení ohledně pravidel, že T prostě na spawnu nemají být (pokud neni plant), jelikož mají plnit cíl mapy. I přes upozorňování jsi nedokázal pochopit nic. Tve urazeni a ponižování admin teamu bylo už za hranicí - kick.

Napíšu to v bodech:

1) Nikoho neponižuji.
2) Nemám rád, když si někdo potřebuje zasednout na někom jen že se mu nelíbí.
3) Psal jsem ti, že jsem se pohyboval po mapě. Nebyl jsem jenom na T SPAWNE.
4) Logicky když mi řekne 2-3 adminové, že na T SPAWNE mohu být třeba minutu, tak nebudu poslouchat admina, kterého neznám a ani nevím, že je admin. (Třeba to je akademik)
5) Kick je v pohodě, ale když už pičujete na camp na spawne tak si hlídejte jak CT tak T spawn, protože nehodlám dostávat kicky a bany za takový banality, když to dělá každý hráč na serveru. Reálně to je fakt nudný.

Díky a dejte už sem lock.
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Fluffs » 16 říj 2022, 13:59

nejdříve píšeš jádro problému:

childhood píše:
asi 5 adminu mi reklo, ze na spawne muzu byt dokud neni plant bomby, kdež pak musim utikat na plant a chranit bombu do prichodu CT, takze by me zajimalo co ten vajecny admin ma za problem

a teď zase něco jiného?
[i]Napíšu to v bodech:

1) Nikoho neponižuji.
2) Nemám rád, když si někdo potřebuje zasednout na někom jen že se mu nelíbí.
3) Psal jsem ti, že jsem se pohyboval po mapě. Nebyl jsem jenom na T SPAWNE.
4) Logicky když mi řekne 2-3 adminové, že na T SPAWNE mohu být třeba minutu, tak nebudu poslouchat admina, kterého neznám a ani nevím, že je admin. (Třeba to je akademik)
5) Kick je v pohodě, ale když už pičujete na camp na spawne tak si hlídejte jak CT tak T spawn, protože nehodlám dostávat kicky a bany za takový banality, když to dělá každý hráč na serveru. Reálně to je fakt nudný.

takže teď to je to zase jinak s tím spawnem? teď to není 5 adminů, ale jen 2 - 3? Chlapče, urážíš mě i mimojiné veřejně tady na forum a stejně máš dál, co říci + vymýšlíš si kraviny ohledně pravidel.

já myslím, že tohle je jasný ukazatel, že máš velkou fantazii :)

Dál nemám, co říci ;)
Fluffs
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy