• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Admin na gamesites survival servery
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek: 16
2. Nick v hre: SuperPatrik
3. Originálny MC: Nemám , chystám sa ho kúpiť
4. VIP(Mám aktivované navždy.
5. Primárny server kde chcete práva: Gamesites Surival
6. Denná aktivita: od 12:00 do 22:30
7. Priestupky na gamesites: Nezvykávajú byť a keď áno tak len Kick.
8. Priestupky mimo gamesites: Niesú žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): VOlám sa Patrik Vígľaš bývam v štúrove m hrávam futbal , milujem váš server preto žiadam o práva na vašom survival serveri.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Veľa pomáham hráčom zo stavaním domov , dávaním vecí , vždy sa my poďakujú a napíšu že ďakujem si skvelý človek , a tiež my zvyknú písať aby som požiadal o práva tak som ich počúvol a teraz žiadam o práva na vašom Gamesites Surival Servery. Tiež som počul o tom "WIPE" čo bude na vašom serveri onedlho , že sa celý svet vymaže lebo sú tam preplnené stavby blbosti a že je málo miesta na disku , tak ešte aj to je dôvod prečo žiadam o Práva. Prajem Príjemný deň s pozdravom vá dobrý priateľ SuperPatrik .

1. Vek: 16
2. Nick v hre: SuperPatrik
3. Originálny MC: Nemám , chystám sa ho kúpiť
4. VIP(Mám aktivované navždy.
5. Primárny server kde chcete práva: Gamesites Surival
6. Denná aktivita: od 12:00 do 22:30

7. Priestupky na gamesites: Nezvykávajú byť a keď áno tak len Kick.
8. Priestupky mimo gamesites: Niesú žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): VOlám sa Patrik Vígľaš bývam v štúrove m hrávam futbal , milujem váš server preto žiadam o práva na vašom survival serveri.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Veľa pomáham hráčom zo stavaním domov , dávaním vecí , vždy sa my poďakujú a napíšu že ďakujem si skvelý človek , a tiež my zvyknú písať aby som požiadal o práva tak som ich počúvol a teraz žiadam o práva na vašom Gamesites Surival Servery. Tiež som počul o tom "WIPE" čo bude na vašom serveri onedlho , že sa celý svet vymaže lebo sú tam preplnené stavby blbosti a že je málo miesta na disku , tak ešte aj to je dôvod prečo žiadam o Práva. Prajem Príjemný deň s pozdravom vá dobrý priateľ SuperPatrik .

Ahojte, hrávam Furien 8 2 roky , Jailbreak 1 a jednoznačne MW3 SaveXp3 server <3 , na Furien a Jailbreak mám EVIP , mám steam účet,. ked tak napíštemi rád odpíšem som zdatný hráč a kamarát!:) 16 years old.
-
becausee - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Admin na gamesites survival servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1