[Zamítnuto] Admin na Gamesites

Příspěvekod H1n3L » 09 zář 2015, 20:15

Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom :)

1. Vek: 19
2. Nick v hre: Hajnel
3. Originálny MC: jo
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ne
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: podla dňa, časti roka , to je trochu komplikovanejšie škola / brigáda
7. Priestupky na gamesites: čistučky som jak ľaľia
8. Priestupky mimo gamesites: Tak v škôlke som poobede nespal, potom som už v prvom ročníku bol u riaditela že som behal po chodbach. V druhom ročníku som odišiel zo školy keď mi učitelka povedala ,,Keď sa ti tu nepáči, tak môžeš odísť" . Tuším že to bol 3 až 5ty ročník čo som perom **** spolužiačke do ruky bo ma **** vkuse. Potom v 7dmičke som dezodorantom **** okno školy [omylom, som ho hádzal spolužiakovy a ten **** to nechytil] . V 8mičke som dal jedemu na kružku z informatiky päsťou bo mi vkuse **** do programu. Na strednej už take blbosti neriešili tak to už asi nesu prehrešky :P
Potom musím priznať že pár krát som čo mame na dedine taky miestny obchodik som si dal do vrecka daaky ten keksíík :) .
Hej a v druhom ročníku som v družine kradol spolužiakom pogy ale niečím som musel začínať!
Njn a nesmiem zabudnúť na to že som uplne **** daaku babu čo ma tam počuvala aky som grazel že kurim.

9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Tak ako vyššie je aj niečo o mne. Ale aby som vystihol minimálne 20 slov tak musím napísať túto vetu.

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Pretože som najlepší! Ako dokažem to rozpísať na 50 slov ked je to potrebné ale tieto 3 slova to vystihujú.

e. Jooray: Dúfam, ze si z nás robís srandu a nemyslís to vázne. Cenzura: ****
H1n3L
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Admin na Gamesites

od Rumcajz » 09 zář 2015, 20:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin na Gamesites