Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Admin na Knife#1

Příspěvekod Knife » 14 dub 2017, 09:49

Zdravím adminy i hráče kteří si to budou číst,

Jmenuji se Daniel je mi 22 a momentálně pracuji, avšak mým koníčkem je především fotbal, bojové umění, knife ve hře jsem celosvětově známý pod jménem bastard?

Counter-Strike 1.6 už hraji něco málo kolem 13 let, za tu dobu už jsem si něco zažil, něco vyhrál a dokážu bez jakýchkoliv pochybností detekovat u daného hráče cheat/hack.

Na fóru už jsem zde nahlásil nespočet cheaterů během velmi krátké doby, kteří byli zabanováni, samozřejmě ne všichni byli na tomto portále zabanováni, ale na jiných portálech se stejně časem ukázalo, že jsem skutečně měl pravdu, zde stále běhají a já Vám s nimi mohu pomoci.

Jak já tak ostatní, kteří hraji tak dlouho counter-strike určitě za tu dobu mají prohřešky, které z minulosti nevymažeme a které si budeme spolu nosit po celou dobu hraní, ne všechny byly oprávněně, ale také ne všechny byly neoprávněně, samozřejmě všechny Vám je zde dát nemohu jelikož sám nevím, co kde a kdy jsem dostal, mohu Vám tu ale dát poslední bany, které jsem dostal na tomto portálu. (https://www.gamesites.cz/amxban/others/ ... hp?bid=786)

Zde odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=817

Má SteamID: STEAM_0:1:117433120

Chtěl bych zde mít práva především z důvodu hraní fair-play, když momentálně zamířím na server, tak tam vidím anarchii, hráči si dělají co se jim zlíbí, k novým adminům co tam zamíří jsou drzí, neumí se chovat a to nejpodstatnější nehrají podle předem stanovených pravidel, jsou to jakoby děti kde přijde nový učitel a oni si z něj dělají srandu, učitel je nesmí uhodit jelikož by byl propuštěn, ale co kdyby mohl ? 8-)

Děkuji za zvážení mé žádosti a přeji pěkný zbytek dne,

S pozdravem,

bastard?
Knife
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto]Admin na Knife#1

od Rumcajz » 14 dub 2017, 09:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin na Knife#1

Příspěvekod Saomi » 14 dub 2017, 22:55

Nebudu psát blbosti.
Knife - Since 2015

„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
Saomi
Pokročilý
Pokročilý

Re: Admin na Knife#1

Příspěvekod GrooS » 14 dub 2017, 23:03 VIP

Ještě před rokem jsi psal že nechceš mít stímto portálem nic společného..
Myslím že máš ještě dost co dokazovat a začít právě můžeš akademii ;)
Zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto]Admin na Knife#1

Příspěvekod Knife » 15 dub 2017, 11:59

A ty se divíš, že jsem vůbec něco takového napsal, když jste mě neprávem nařkli z cheatování a skutečné cheatery jste nechali běhat na serveru? Ještě by jste se mi měli omluvit a ne mi tu psát co jsem řekl před rokem, tuším že před cca 4 roky jsem napsal že je jeden portál lepší než váš a ještě zpětně jsem zase napsal že tohle je dobrý portál.

No nic, chtěl jsem Vám tu pomoci jelikož si dovolím říci, že tu jsem zkušenější než všichni admini dohromady, ale to je logické když tu nikdo nehraje knife mod.

Je načase jít zase o dům dál a ještě jedna věc momentálně máte na serveru 7 knifeboteru, snad vše.

Mějte se tu pěkně.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Zamítnuto]Admin na Knife#1

Příspěvekod GrooS » 15 dub 2017, 20:24 VIP

To je pech :( , škoda že jsem si to nerozmyslel
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů