• Stránka 1 z 1
[V]admin neznamy / D2o1
dobry vecer prajem rad by som sa postazoval na neznameho admina (bohuzial ktory to bol si musite zistit sami z logov kedze na server neni mozne zistit kto mi dal slay....
hral som za T bolo cca 15? sekund do konca bol som v katach kryl som mojemu chrbat aby neisli zo spodnych zabil som tusim jedneho dalsi ma tam cakal alebo usiel neviem uz nasledne zomrel aj moj ktory siel na Becko.... mne zostalo 6 hp a tusim 10-12 sekund neviem presne do konca kola... tak si hovorim ze si usetrim gun aj tak uz nestiham tam dobehnut tak som utiekol na T spawn a cakal na koniec kola a v tom som dostal slay od daneho admina
cas: 20:06
hral som za T bolo cca 15? sekund do konca bol som v katach kryl som mojemu chrbat aby neisli zo spodnych zabil som tusim jedneho dalsi ma tam cakal alebo usiel neviem uz nasledne zomrel aj moj ktory siel na Becko.... mne zostalo 6 hp a tusim 10-12 sekund neviem presne do konca kola... tak si hovorim ze si usetrim gun aj tak uz nestiham tam dobehnut tak som utiekol na T spawn a cakal na koniec kola a v tom som dostal slay od daneho admina
cas: 20:06
- Pikachu0
- Kolemjdoucí
[V]admin neznamy / D2o1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin neznamy / D2o1
Ahoj , ak máš demo tak pošlí link lebo bez dema nikde sa nepohnu
never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Profesionál
21. 08. 19:14 de_dust2 20226-2208211914-de_dust2.dem.zip
cas 53:40+
cas 53:40+
- Pikachu0
- Kolemjdoucí
https://easyupload.io/ tu máš odkaz tam to hod a skopíruj odkaz a sem prilož
never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Profesionál
Ahoj, pokud jsi hráč s jménem . tak admin, jenž ti dal slay jsem já.
K mé a i k tvé smůle jsme sledoval hráče, aby plnili mód hry, kdy jsem následně klikl na tebe. Stál si kousek od T spawnu se 6 hp, kdy do konce kola bylo nějakých asi 10 vteřin? (Přesný čas si opravdu nepamatuji.) Vzal sem to jakože se vyhýváš poviností své role za teroristy a dal ti slay.
K mé a i k tvé smůle jsme sledoval hráče, aby plnili mód hry, kdy jsem následně klikl na tebe. Stál si kousek od T spawnu se 6 hp, kdy do konce kola bylo nějakých asi 10 vteřin? (Přesný čas si opravdu nepamatuji.) Vzal sem to jakože se vyhýváš poviností své role za teroristy a dal ti slay.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Ahoj, sám jsi napsal, že jsi neplnil cíl hry, což je plant/defus, nikoliv save zbraně.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]admin neznamy / D2o1
takze ak dobre chapem... na vasich serveroch je zakazane si savnut gun?... na kolko nemam VIP takze gun zozeniem trosku tahsie tympadom ak by som siel so 6timi HPckami do toho plantu by mi neostala ani gun ani nic takze asi tak poprosim o odpoved preco si noVIP nemoze savnut gun?
- Pikachu0
- Kolemjdoucí
Re: [V]admin neznamy / D2o1
Máš to napsáno zde - https://www.gamesites.cz/server/545-public-server-1
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1