Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

admin Nicht, JB2

Příspěvekod Policia » 13 pro 2016, 20:45

Zdravím vás,

zaujímalo by ma, prečo ste dali hráčovi "Nicht" práva admina ?! Je to obyčajný teeneger, ktorý si potrebuje neustále niečo dokazovať/ zvyšovať ego, tým, že dáva bezdôvodne BANy, killy ..

Za 2 dni na JB2 (mal som nick Policia a Pa3k ) mi dal 5 BANov, tak nech sa ten 16 ročný klučina čo nezvláda svoje roztopašné správanie vyjadrí, kvôli čomu tie BANy rozdáva ako na páse ?!
Ďalej ma neustále BANuje za nadávky, a pritom žiadne som nepísal, sú to len expresné slová, ktoré asi tento chlapec nepozná, a okamžite zato BANuje, a nie len mňa !

Alebo dôvod na prehodenie od CT k Terr bol ten, že som sa ho opýtal : prečo prehodil toho hráča od CT, a hneď nato prehodil aj mňa ...

Ďalší kick, a nasladný BAN za nadavky : vieme že tento hráč je veľmi roztržitý a neberie túto hru ako zábavu, ale berie ju ako poslanie " previní " sa hráč čo i len drobnou hlúposťou hneď kill, o tom vie asi každý svoje, kto ho pozná ..
On si chybu neprizná nikdy, to jeho EGO nedovolí ... na mape jb_crime, má bezdôvodne zabil, videli to aj ostatné CT, keď som si vypýtal mik, tak si vymyslel nejakú verziu že som boxoval, pritom to videli aj ostatní že to tak nebolo, následne mi dal kick, a keď som sa pripojil BAN za nadavky lebo som mu napísal či si mu takto "honiť" svoje ego ( a mimochodom honiť je synonymum od podstatného mena masturbovať čiže to nieje žiadna nadávka ) . Asi za 5 min. sa vrátil pod iným nickom, a mi písal do správ že sa mi ospravedlňuje, ale ja som nato nemohol reagovať , lebo mi zaBANoval chat... urobte si aspoň obraz o ňom aký má charakter...

Dnes mi dal opať "slay" za údajené schovavanie sa pri PP , a pritom som bol na jednom mieste asi 3 sekundy, on sa proste musí robiť stále dôležitý a niečo si dokazovať.

Ak to čítajú iní hráči, ktorým sa stalo s týmto adminom niečo podobné, nech sa vyjadria.

Týmto vás žiadam aby ste prešetrili tohto admina, hlavne jeho správanie a zneuživanie práv

Ďakujem.
Policia
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

admin Nicht, JB2

od Rumcajz » 13 pro 2016, 20:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: admin Nicht, JB2

Příspěvekod Knedlajs » 13 pro 2016, 22:29 VIP

Ahoj.

Ak sa niekomu nepáči, ako sa správajú admini na serveri a chce sa na nejakého sťažovať, tak by nebolo od veci to dať aspoň do správnej sekcie, prípadne jeho správanie podložiť nejakými dôkazmi (napríklad demo, screenshot...). Čo ty na to?

stiznosti-na-adminy-f865.html

S pozdravom ITKnedlik ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Policia » 14 pro 2016, 07:35

áno, ďakujem za odpoveď.... prehliadol som túto sekciu (nechodím tak často na fórum) .
Policia
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod byLife » 14 pro 2016, 08:46 VIP

Vše podstatne bylo řečeno zde. admin-nicht-jb2-t146191.html .. Víc netřeba řešit.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na JailBreak Servery