• Stránka 1 z 1
Admin Petrys est un dieu
Server : [CZ/SK] JailBreak #1
Popis situace : Začnu tím, jak to začlo.
Měl sem VD, veděl sem, kde je zbraň, tak sem si pro ni šel. Logicky CT mě vidělo a okamžitě mě zabilo. Upozorňuji na to, že sem zbraň neměl v žádném případě v ruce(mám to tak i nastavené). Takže sem samozřejmě řekl, že to byl freekill. Admin mi to teda neuznal a řekl, že to freekill nebyl a že teda nemám psát. Psal sem dál a ptal sem se, kde se dočtu o tom, že je zakázané mít u sebe zbraň. Dostal sem instrukce, že mám jít na www.gamesites.cz. Došel sem tedy na webovou stránku a nikde sem nic nenašel, tak jsem mu napsal znova, kde mám najít to, že je zakázané mít u sebe zbraň. Vyústilo to v kick. Poté sem došel znova a zeptal se, dostal sem Ban.
Admin mi do chatu psal a to doufám, že není pravda, že pravidla nečetl a že mu je 12 let.
Samozřejmě vím, že na jailbreaku je /pravidla a mám to celé pročtené, a proto sem se tedy tak vyptával, kde a jaké pravidlo jsem porušil.
Důkazy nemám...kdo by si taky točil/fotil takto hru. To bych musel mít terabajty místa.
Nežádám nějaké trestání admina(to by taky nikdo nedělal je to prkotina), ale to, aby se všichni admini uvědomili a zamysleli nad svým jednaním. Nejste nic víc, jen se máte starat o chod serveru a o to, aby se dodržovaly pravidla, což v tomto případě bylo naopak.
Popis situace : Začnu tím, jak to začlo.
Měl sem VD, veděl sem, kde je zbraň, tak sem si pro ni šel. Logicky CT mě vidělo a okamžitě mě zabilo. Upozorňuji na to, že sem zbraň neměl v žádném případě v ruce(mám to tak i nastavené). Takže sem samozřejmě řekl, že to byl freekill. Admin mi to teda neuznal a řekl, že to freekill nebyl a že teda nemám psát. Psal sem dál a ptal sem se, kde se dočtu o tom, že je zakázané mít u sebe zbraň. Dostal sem instrukce, že mám jít na www.gamesites.cz. Došel sem tedy na webovou stránku a nikde sem nic nenašel, tak jsem mu napsal znova, kde mám najít to, že je zakázané mít u sebe zbraň. Vyústilo to v kick. Poté sem došel znova a zeptal se, dostal sem Ban.
Admin mi do chatu psal a to doufám, že není pravda, že pravidla nečetl a že mu je 12 let.
Samozřejmě vím, že na jailbreaku je /pravidla a mám to celé pročtené, a proto sem se tedy tak vyptával, kde a jaké pravidlo jsem porušil.
Důkazy nemám...kdo by si taky točil/fotil takto hru. To bych musel mít terabajty místa.
Nežádám nějaké trestání admina(to by taky nikdo nedělal je to prkotina), ale to, aby se všichni admini uvědomili a zamysleli nad svým jednaním. Nejste nic víc, jen se máte starat o chod serveru a o to, aby se dodržovaly pravidla, což v tomto případě bylo naopak.
- kemr98
- Kolemjdoucí
Admin Petrys est un dieu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Petrys est un dieu
kemr, každy kto myslí logicky tak mu dojde že teroristi proste majú zakázané mať zbraň
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Tak proč je v prarvidlech napsáno : Zbraň v ruce
Já třeba chápu to, že vězni by v žádném případě neměli mít nůž a taky ho májí. Prostě sem se doslovně držel pravidel.
Prostě máte přesně dané třeba věty u Simona...tak sem si teda myslel, že pravidla jsou přesně dané a né, že se nesmí i to co v nich neni.
Já třeba chápu to, že vězni by v žádném případě neměli mít nůž a taky ho májí. Prostě sem se doslovně držel pravidel.
Prostě máte přesně dané třeba věty u Simona...tak sem si teda myslel, že pravidla jsou přesně dané a né, že se nesmí i to co v nich neni.
- kemr98
- Kolemjdoucí
Psal jsem ti x krát, že si dostal oprávněně kill a stejně sis nedal říct, tvůj problém
Je logické, že i když máš u sebe gun, tak máš dostat kill
)

Je logické, že i když máš u sebe gun, tak máš dostat kill

Gamesites LEGENDA
-
1dy - Pokročilý
A přepíšete to v těch pravidlech nebo budete dělat, že máte pravdu (což podle pravidel, které jste napsali nemáte). Já chci jen vědět, proč je tam napsáno : Zbraň v ruce a né Mít zbraň...on je v tom totiž docela podstatný rozdíl.
- kemr98
- Kolemjdoucí
No, už to nebudu řešit. Ikdyby ste říkali, že je venku -200 stupňů celsia a že v Rusku už zamrzla vodka, tak vás nemůžu přesvědčit o tom, že pravdu nemáte nebo-li Admin má vždy pravdu (Jak smutné)
Můžete lock nemá to cenu se bavit s někým, kdo si myslí, že je něco víc.
Můžete lock nemá to cenu se bavit s někým, kdo si myslí, že je něco víc.
- kemr98
- Kolemjdoucí
Já nevím co řešíš, napsal jsem ti 5x, že nemůžeš mít ani u sebe zbraň a že když tě někdo zabije, když máš u sebe zbraň, ale máš ji schovanou, tak je kill oprávněný. Po 5 jsem tě kickl a řekl jsem ti, že to tak je.. Přišel si znova a psal si stupidní narážky a točil sis to svoje. 

Gamesites LEGENDA
-
1dy - Pokročilý
Slovíčkaříš a obhajujes se pravidly .... Je zcela logicke toto pravidlo jen ty mi Přijdes nelogický v případe ze budeš příště nějak podobně osravat pravidla a Slovíčkařít obdrzis ban.
Lock.
Lock.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1